Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak myślicie ?

MintoPL32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pytanie ponieważ mam 20lv i chce wbić jeszcze dzisiaj 21lv mam 71k expa już nabite i czy uda mi się potrzebuje razem 305k expa ? Wbijam mniej więcej na sharqi rush na 1 rundze 3-5k razem 8k na całej mapie to jak?

Opublikowano

Po pierwsze, sam najlepiej powinieneś wiedzieć, w jakim tempie wbijasz levele i czy ci się uda.

Po drugie, potrzebowałbyś 38 razy te 8k expa. Mówisz, że wbijasz 3-5k na rundę, więc załóżmy, że średnio 4k. Jedna runda trwa przeciętnie 10 minut. To daje nam 76 rund po 10 minut, czyli 760 minut = ponad 12,5h. Dzisiaj nie ma szans na wbicie, a żeby to zrobić do jutra, musiałbyś być mega "nołlajfem". Czy tak jest - nie wiem.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Sharqi/Karkand w trybie Rush tam najwięcej się nabije expa nawet jeśli mamy ułomny team .

I poza tym radziłbym dodać Ci max w apteczki,by rozstawiać innym dzięki apteczkom też dużo nam się wbija dodatkowego expa.

A tak btw.Jeśli szybko chcemy nabijać kredyty to tylko Sharqi Szturm.

Opublikowano

z 3-5k na runde to po jutrze wbijesz ;x zresztą to ty powinieneś wiedzieć na ile cię stać ...

tak wgl jak ty 20 wbiłeś wbijając 3-5k na runde? omg xD

YAY

Opublikowano

z 3-5k na runde to po jutrze wbijesz ;x zresztą to ty powinieneś wiedzieć na ile cię stać ...

Może gra snajperem :D

Opublikowano

Może gra snajperem :D

ja mam grając snajperem 15k na rundę średnio to zależy od jego umiejętności

Opublikowano

3-5k wbijam jak za szybko rundka leci lub jak niechce mi sie grac moj rekord do 82/12 15325k expa czy jakos tak moj nick Gromed[PL] aha i tera brakuje mi jeszcze 150k expa do 21lv

jak juz pisalem wbijam tak malo jak mi sie niechce^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...