Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z instalacją.

Lisiasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam ogromny problem z instalacją smita. Kiedys tam juz instalowalem ale przerwalem patchowanie i usunelem recznie. Teraz chcialbym znowu zagrać tylko jest problem a mianowicie kiedy naciska rozpoczęcie instalacji tyskakuje mi komunikat : Smite: You may already have this game installed. Do you want to reinstall ?. A więc problem polega na tym ze kiedy naciskam yes cos jakby sie instaluje ale pozniej nie ma nigdzie smita a jak klikam nie instalator sie wylacza i nic sie nie dzieje. Wyszukiwanie plików nie wykazało ze na komputerze jest gdzies smite ;x .

Co robic ? Prosze o pomoc ;x

Opublikowano

Usunąć z rejestru musisz. Ściągnij jakiś dobry program do odinstalowywania plików i później na nowo zainstaluj

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ważne, aby dobrze z rejestru wyczyścił pliki.

Your uninstaler, ccleaner.

Bądź do samego rejestru : free registry cleaner

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

to nie pomaga

hmm twój problem polega na niepoprawnym zainstalowaniu mósisz odinstalować jeżeli ci cos takiego pisze wejdź w Hi-Rez Dignostics and supports

i na samym dole pisze ci rephair jeżeli to nie poskutkuje wes uninstal jeżeli pliki na komputerze nadal się znajdują polecam program Ccleaner który znajdziesz w google :Dhttp://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html to jest dobry cleaner którego właśnie pobierałem świeża na kompa powinien dzialać

Opublikowano

Miałem ten sam problem. Odinstaluj smite z poziomu panelu sterowania i jak zostaną jakieś pliki, to usuń foldery ręcznie (zwykle są to Smite i Hi-rez sudios). Mi to pomogło.

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...