Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zniknęło pz

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otoz biore udzial w programie zapros znajomego.Mam znajomego na 5 poziomie.Kliknalem przycisk wykorzystaj przy jego nicku,i powinno mi
zostac dodane 275 pz.Niestety, po zalogowaniu sie go gry spostrzeglem,iz nie otrzymalem kwoty 275 pz,a stan mojego pz wyzerowal sie do 800.Przed
kliknieciem na przycisk wykorzystaj,Mialem na koncie okolo 2500 pz czy nawet wiecej.

Opublikowano

"stan mojego pz wyzerowal sie do 800." wyzerował do 800? :) według mnie powinieneś poczekać, albo to jest jakis blad i zrob reloga gry... nie powinno ci tak samo od siebie zabierac pz, moze ktos kto ma dostep do twojego konta kupil jakas postac? zobacz w zakupy, a kase za refy chyba sie dostaje po jakims czasie

Opublikowano

Być może masz więcej, niż ci pokazuje. Jeśli tak, to nie martw się tym - przy kupnie postaci/run będziesz widział większy stan konta, a po dowolnym zakupie wszystko wróci do normy. Jeśli nie, to możliwe że jakiś bug.

Opublikowano

Pz z refów dostaje się z reguły w ciągu 48h.

Chciałbym żeby mi ktoś konto w banku wyzerował do 800zł ;p

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Jeżeli problem będzie nadal to pisz do supporta. To niecodzienne, aby stan konta PZ spadł sam z siebie.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...