Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eq do v2 pająków

Kicekowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem eq. Dam rade z czymś takim expić w v2 pajaków?

Buff: po 25%

Body, aura m5,berek m6,3stronne G, wirek 14,szarza 1 [ nie pytajcie ]

lvl 67

Eq:

Fms+9 sr 31 mob i kryt +3 4b w tym 6 siła

boga+9 kd def,uchylka,speed +3

Ebo+9

Ametystowy wisior +4 2k pz

Ametystowa Bransa +4 1k pz

Deszczowe Buty +4 1k pż

Lwia tarcza +9

Hełm na 41 +6

Staty z bufami i koniem :

0bcJDDZ.png

Opublikowano

Dasz rade z 3-4 grupki.

Jeżeli nie masz militara to go zrób, bo zawsze coś ci pomoże.

I postaraj się buffowi wybonować dzwon/wachlarz na inta z tych dodać ze skrzyń ucznia.

Opublikowano

Tak dasz 3 grupki max na ostatnim spocie.

PS lepszy jest hełm na 60 przynajmniej bonus.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Jeżeli masz militara to dropnij tez mega wierzchowca ktory daje 150 defa to Ci duzo da , A i sproboj zalatwic kask +6 Na 60lv , On tez Ci duzo da . Mozesz tez ogarnac rosy na defa . I ogarniesz duzo wiecej niz 3-4 grupy ;) Ale mega wierzchowiec podstawa

Opublikowano

Ja na 510 defa z buffami po 31% skille m4/5 body dawałem radę po pół spota czyli tak 5 grup 6 max z Tobą będzie podobnie, oczywiście musisz bić pod ścianą i robić ich na 2 razy czyli bijesz raz uciekasz i znowu pod ściane dobijasz.

Opublikowano

Z takim EQ jakie masz oraz skillami powinieneś już bez problemowo expić w v2. Z czasem ogarnij buffa, ale i tak będzie Ci się przyjemnie expiło po kilka grupek.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Spokojnie uciągniesz 3 grupki. Postaraj się o branze i buty 2k pż + coś na krytyka to dasz radę i 5 grupek wziąć.

Opublikowano

Niby uciągnie nawet 4 grupki, ale moim zdaniem szybciej by było z buta po 1-2, dużo mniej pot zejdzie a będzie się przyjemniej expiło - nie będziesz glebał, a jak będziesz szybko wybijał to odrazu po kolejne, i w sumie wyjdzie więcej expa niż jakbyś lurował 4, potem odjeżdżał, dobijał, a jeszcze możesz glebe zaliczyć...

Tak jak już ktoś pisał, załatw kaska na 60, i moim zdaniem butki 2k hp by się przydały. Jeśli nie stać Cię na ku, to czytaj tylko aurę, odpuść berka ;)

Opublikowano

ja na 61 z boga +9 rib sr 43 sr . 16 k hp i 700 defa z bufem bralem full spota . ale woj mental

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Nowicjusz
Opublikowano

Dasz radę 5-6 grupek nwm dlaczego piszecie że 3....

3 grupki to ja brałem mentalem z 500 defa i buffem 20 % za czasów jak na globalu grało trochę ludzi.

Postaraj się o wspomagacze typu wody,rosy potki zielone/fioletowe + petardy które daja 30 czy tam 50 % omdlenia. :>

wSK.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...