Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Połączenie Serwerów? Rok temu?

Gość kalka762

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kalka762
Opublikowano

Kiedy będzie te połączenie serwerów, bo pamiętam prawie rok temu mówili, że robią testy i mieli wprowadzić 105 lvl. Co z tym, dafuq?

Opublikowano

Planujemy rozpoczęcie procesu połączenia serwerów od społeczności UK w ciągu najbliższych miesięcy. Jeśli wszystko będzie działać bez zarzutu, rozpoczniemy procesy migracyjne także w innych społecznościach. Przygotujemy plan, który opublikujemy dla Was w niedalekiej przyszłości.

Pewno coś już jest rozpoczęte może w wakacje coś z tym zrobią.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Niby na wakacje.

Kid mod, a pierdoli głupoty. Takiej informacji nikt nie wiem, bo na forum metina nic o tym nie ma. Wiec pytanie kiedy będzie nie jest na miejscu, bo nikt tu nie zna odpowiedź.

Gość kalka762
Opublikowano

Kid mod, a pierdoli głupoty. Takiej informacji nikt nie wiem, bo na forum metina nic o tym nie ma. Wiec pytanie kiedy będzie nie jest na miejscu, bo nikt tu nie zna odpowiedź.

Zapytałem się, bo w gre nie grałem od około roku, a forum metka nie śledze, więc myślałem, że ktoś wie ;d

Opublikowano

105lv razem z nowymi mapami dodali juz, na polski serwer 7 marca 2013.

co do laczenia podobno maja "jakies problemy" i do odwolania zawiesili laczenie.

trzeba czekac i tyle, nic wiecej sie nie zrobi.

sygna1.png

Opublikowano

105lv razem z nowymi mapami dodali juz, na polski serwer 7 marca 2013.

co do laczenia podobno maja "jakies problemy" i do odwolania zawiesili laczenie.

trzeba czekac i tyle, nic wiecej sie nie zrobi.

Toż przecież napisałem...

Opublikowano

Pisali na stronie, że wystąpiły z tym błędy i muszą to naprawić więc jak narazie nawet oni nie znają daty łączenia. Jak znajde ten temat to podam.

Opublikowano

Pisali na stronie, że wystąpiły z tym błędy i muszą to naprawić więc jak narazie nawet oni nie znają daty łączenia. Jak znajde ten temat to podam.

Witamy w GameForge. Po wakacjach znając życie już to połączenie będzie ,ale na chwilę obecną jedyne co można powiedzieć, to to że trwają nad tym 'prace'... ^^

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

105lv, nowe mapki i itemy już wprowadzili ;) Łączenie ma być jakoś w sierpniu (tak pisał Art na forum w którymś z tematów o łączeniu).

Nowicjusz
Opublikowano

Chcą to pewno ładnie dopracować. :)

To nie jest tak hop-siup jak update na prv serwie. :>

Jak bd łączenie pewnie na tydzień lub dwa global będzie off. :>

wSK.png

Opublikowano

Chcą to pewno ładnie dopracować. :)

To nie jest tak hop-siup jak update na prv serwie. :>

Jak bd łączenie pewnie na tydzień lub dwa global będzie off. :>

a wtedy niektórzy pewnie nie będą mogli wytrzymać z nudów xD No coz :D Troche dzisiejsza młodziesz za bardzo sie zaangazowala w gry ;3 Przyznaje tez nie jestem dorosly ale troche mam w glowie ;D

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

@Ref

Merging już za niecały tydzień (no nareszcie), a to oznacza, że wracam do gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...