Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Akali, katarina, Olaf, Tristana czy Varus? :-)

szymonidas11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Mam do was prośbę. Mam problem w wyborze swojego ,,maina'' i wybrałem 5 postaci które najabardziej mi się podobają.

Akali, katarina, Olaf, Tristana, Varus, Ziggs! :-)

Chciałbym, abyście wypisali mi dosłownie wszystkie +/- każdej z tych postaci. Zależy mi na tym aby nie była ona jakoś super grywalna, że wchodzę sobie a tu j*b i ktoś mi ją ,,podbiera''. Która postać ma najciekawsze skiny, gdzie daje sobie rade a gdzie nie?

Bardzo mi na tym zależy i był bym wam ogromnie wdzięczny :)!

PIONA!

Opublikowano

Ja bym ci proponował Olaf'a.

Nie dużo ludzi nim gra a jest bardzo dobry.

Zajebiście sprawuje się na jungli jak i na topie.

Ma life steala, slowa, true dmg i bardzo fajne ulti.

Bym ci go właśnie polecał gdyż jest bardzo mobilny.

Opublikowano

@up. Nie jest on raczej bardzo mobilny. Ale także ci polecam Olafa.

Jego pasywka + paszcza to cud <3 Wbijasz, zabierają ci prawie całe hp (Choć to raczej nieprawdopodobne, ma ogromną wytrzymałość), dostajesz as + ad, włączasz w, potem ulta i patrzysz jak padają :) Do tego ten toporek, świetny do gonienia. Rzucasz, idziesz po toporek i znowu rzucasz (Trochę jak q ashe, enemy nigdy nie wyjdzie ze slowa :P). Ahh, i te cudne dmg z hp + lifesteal i lifevamp z w <3 Do tego true dmg które się sprawdza jako smite (jak idziesz na jungle to tak naprawdę nie potrzebny ci smite). Ahh <3 Piękna rzecz.

@edit. Ma fajne skiny, te pentakill i brolaf... A do tego bardzo rzadko go widać. Daje sobie radę na topie, jungle i na bocie (jak adc nie ma supporta)

Opublikowano

Tristrana za darmo jest .

Czytaj dokładnie.

On nie chce kupić postaci tylko żebyśmy mu dobrali jedną z tych postaci na main'a.

Opublikowano

Ja polecam od siebie Akali.

+ Stealth

+ Dmg

+ Sustain

+ Gap closer ultimate

+ Mocny pasyw

+ Escape

+/- energia zamiast many

Jest grywalna, daje radę głównie na midzie, ma dosyć ciekawe skiny np. Nurse

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...