Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ogólny rozmiar gry

mleczkoo33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam takie pytanie, gdyż mój komputer jest niestety wyposażony w mały dysk. Słyszałem, że BF3 ze wszystkimi dodatkami bodajże zajmuje 21 Gb? I czy kupująć podstawową wersje gry pobierze mi się po prostu podstawka na, której będę mógł grać normalnie na multi na podstawowych mapach, czy wraz ze wszystkimi dodatkami, tyle że one nie będą dla mnie dostępne? Chciałbym, żeby ten BF zmieścił mi się w 18 Gb, bo nie mam już co usunąć :p.

Opublikowano

Bf3 + all dlc wazy dokladnie tyle ;3
092d56ec1b432cee2169931598e2d5c6.png
Bez dlc wychodzi okolo 20gb

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Witam!

Mam takie pytanie, gdyż mój komputer jest niestety wyposażony w mały dysk. Słyszałem, że BF3 ze wszystkimi dodatkami bodajże zajmuje 21 Gb? I czy kupująć podstawową wersje gry pobierze mi się po prostu podstawka na, której będę mógł grać normalnie na multi na podstawowych mapach, czy wraz ze wszystkimi dodatkami, tyle że one nie będą dla mnie dostępne? Chciałbym, żeby ten BF zmieścił mi się w 18 Gb, bo nie mam już co usunąć :P.

20.5gb waży podstawka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...