Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak namówić rodziców na cross`a ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka mam ten problem, bo kiedyś namawiałem ich na xbox`a i to była kompletna klapa :( - xbox sprzedany po tygodniu, i teraz myślą z cross mi się znudzi jak konsola :( - o hajs nie ma problemu ^^ - chodzi o to że myślą że cross szybko mi się znudzi

Opublikowano

Masz psa? Jeśli nei to namów ich na niego i opiekuj się nim. Z czasem zobaczą że pies Tobie się nie znudził to może kupią Tobie :) Lub inne zwierze.

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

no to powodzenia, jezeli ci nie pozwalaja na xboxa a maja ci pozwolic na crossa na ktorym pewnie bys sie zabil..

chyba źle przeczytałeś xD

Masz psa? Jeśli nei to namów ich na niego i opiekuj się nim. Z czasem zobaczą że pies Tobie się nie znudził to może kupią Tobie :) Lub inne zwierze.

Pieska mam i ma się dobrze - chodzi o to że się martwią że my sie szybko znudzi !

Opublikowano

Mów im, że jak kupią cross'a to nie będziesz cały czas siedział w domu i grał na kompie. Powiedz im, że nie było fajnych gier na xbox'a i dlatego ci sie znudził.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Zakładam , że masz mniej niż 18 lat w takim razie nie dziwię się , że trudno ci namówić rodziców. Co byś chciał robić z tym crossem? jeździć w kółko po mieście jest bezsensowne i tylko wkurzasz ludzi :P Poczekaj aż osiągniesz pełnoletność i kupisz sobie normalny motor i pojeździsz sobie po autostradach itp zamiast jeździć maksymalnie 60km/h odkurzaczem po mieście ^^

Opublikowano

Powiedz im, że będziesz częściej wychodził z domu i podaj inne plusy. Apropo kartę masz rozumiem? Myślę, że jak porozmawiasz i powiesz, że Ci zależy i tak dalej to Ci go kupią. A jak nie to codziennie rano, popołudniu i wieczorem rundka ''Mamo, tato kupicie mi?''. Pomaga. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Pokaż im, że się tym interesujesz. Przeglądaj fora, wieszaj plakaty itp. Z biegiem czasu zobaczą, że Ci na prawdę na tym zależy i Ci kupią :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Nie kupuj crossa "bo ci się nudzi". Po pierwsze - ile masz lat? Na xboxie możesz sobie grać kiedy chcesz, poza tym on kosztuje około tysiąc złotych - dobry cross około 4-5 (zależy jaki wzrost, wiek) do tego ubranie kolejny tysiak (chyba że chcesz jeździć tylko dla lansu i po tygodniu się połamać/zabić) Poza tym musisz mieć z kim jeździć, jakbyś się zakopał w strasznym bagnie, bądź gdyby coś ci się/motocyklowi stało. Ja na przykład mam podobny problem - z motocyklami mam styczność od urodzenia (mój tata jeździ mniej więcej od 1985), sam jeżdżę na crossach od 7/8 lat (nie pamiętam). W 2011 miałem pecha - złamane udo, sześć tygodni leżenia, rok rehabilitacji. I teraz moja mama nie chce mi pozwolić na powrót - tata raczej by pozwolił. Ja mam taki plan, że będę ich codziennie truł :) Ty też tak możesz robić, poza tym możesz siedzieć na jakichś forach o motocross, enduro i dowiedz się czegoś, potem może jakoś namówisz rodziców :) Powodzenia.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Zakładam , że masz mniej niż 18 lat w takim razie nie dziwię się , że trudno ci namówić rodziców. Co byś chciał robić z tym crossem? jeździć w kółko po mieście jest bezsensowne i tylko wkurzasz ludzi :P Poczekaj aż osiągniesz pełnoletność i kupisz sobie normalny motor i pojeździsz sobie po autostradach itp zamiast jeździć maksymalnie 60km/h odkurzaczem po mieście ^^

Nawet nie wiesz jakie ja mam tereny do jeżdżenia ^^ - lasy, łąki, polne drogi, pola uprawne (dla beki) xD

@ref

Opublikowano

Truj im dupę dzień i noc, powiedz że będziesz o niego dbał, masz fajne tereny do jeżdżenia.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Powiedz im tak:

Mamo, mam już prawie 15lat, należy mi się coś wreszcie od życia. Alkoholu nie mogę, ćpać nie będę, a na dziewczyny jestem za niski. KUPCIE MI CROSSA PROSZĘ PLISSS.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Powiedz im tak:

Mamo, mam już prawie 15lat, należy mi się coś wreszcie od życia. Alkoholu nie mogę, ćpać nie będę, a na dziewczyny jestem za niski. KUPCIE MI CROSSA PROSZĘ PLISSS.

Za niski znowu to ja nie jestem ^^ - ale dzięki za odpowiedz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...