Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy Aatrox zawita na PBE

Laczek88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja myślę, że w tym tyg powinien się pojawić jakoś na PBE i za 2 tyg ( pod koniec Maja) powinien wejść już na globala.

Hah albo może nawet 1 czerwca zrobią update na dzień dziecka :D

Opublikowano

a ja myślę, że w tym tyg powinien się pojawić jakoś na PBE i za 2 tyg ( pod koniec Maja) powinien wejść już na globala.

No chyba nie, nie ma go jeszcze na PBE, a Quinn była 1,5 miesiąca zanim na globala weszła ;)

Wejdzie może w tym lub następnym tygodniu, usunęli go dwa dni temu, bo bodajże jego ult powodował crash gry :p

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Możliwe, wtedy dzieci dostaną hajs na rp xD

1377774857-U369478.png

Opublikowano

No chyba nie, nie ma go jeszcze na PBE, a Quinn była 1,5 miesiąca zanim na globala weszła ;)

Wejdzie może w tym lub następnym tygodniu, usunęli go dwa dni temu, bo bodajże jego ult powodował crash gry :P

sprawdzałem ostatnio jak często wchodzą nowi championi do gry i wyszło że ok mniej-więcej co miesiąc 1, pod koniec miesiąca. dlatego śmiem zakadać, że może wejść w ostatnim tygodniu maja, albo na samym początku czerwca (oczywiście nie musi się to zawsze sprawdzać) ale myślisz, że w ciągu kilku dni nie naprawią ulta? (tym bardziej, że to tylko 1 skill...) poza tym z większością bugów i usterek, zazwyczaj radzą sobie w ciągu kilku h, więc myślę, że raczej zdążą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...