Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]L85A1 co myślicie

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie co myślicie o L85A1 dla assaluta? ponieważ dziś kupiłem tą broń i mam "mieszane" uczucia do tej broni, możecie napisać swoje zdanie ;)?.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Najlepsza powyżej średniego dystansu i tyle. Na bliskim ustępuje nieco Famasowi ze względu na szybkość, ale od 70-80 metrów nie ma sobie równych.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@UP

G*wno prawda, da się cisnąć na reddocie, ale najlepszy jest zwykły M145, o niebo lepiej się sprawdza od pustynnego. 250 metrów na lajcie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@UP

G*wno prawda, da się cisnąć na reddocie, ale najlepszy jest zwykły M145, o niebo lepiej się sprawdza od pustynnego. 250 metrów na lajcie.

" Każdy robi co chcę (...) Każdy gra własną grę " celownik jaki wybierze to już jego decyzja :) Dla mnie osobiście lepszy jest desert a dla Ciebie zwykły.

@TOP Jedna z najlepszych dla szturma, osobiście uważam ją za najlepszą lecz nie ma szans na bliski kontakt z FAMAS'em :| Bądź co bądź na średni/daleki lepszej nie znajdziesz na ten moment :)

Opublikowano

Na dystans widzę że fajna ale na krótki już troszeczkę słaby jest ponieważ "wariuje".

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

broń OP z nemezis :) bez nemezis da się mp5 ubić ... na bliski dystans się nie nadaje ze względu na 400 szybkość ataku na średni po headach da rade :)

żeby byćOP nie musi mieć m145 ... z reddotem lepiej na średni dystans sobie poradzisz

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...