Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Na Spoko Serwie

bodziek93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze to witam wszystkich. W ET gram juz od kilku lat, moj pierwszy serw na jakim zagrałem to BB. Było wszystko fajnie, potem przestałem grac, przez wiele miechow tam nie gralem i w koncu chcialem zobaczyc co tam slychac, oczywiscie jak to zwykle bywa duzo sie zmienilo, doszlo adminow kilku ktorzy powazni sa jak moj katecheta. Nie pamietam juz co napisalem, ale to byl nick chcialem miec jakis chumorystyczny, odrazu BAN. Na ich stronie przeprosilem i poprosilem o odbanowanie, odrazu mie wybesztali ze mam patologie i tak dalej, 0 poczucia humoru. Zdenerwowałem sie wiec tez im cos powiedzialem. I znów chcialbym tam sobie zagrac, ale mam bana, moze wiecie jak go pominac bez wymieniania karty sieciowej oraz bez reinstalki PC ? Mam zmienne ip, podobno da sie nawet ominać global bana, slyszalem to na jakims forum. Moze jakos zmienic to cale PB guide czy cos. Wiem juz cos na przyszlosc :P Nie bede sie sloem do admow odzywal :PP z gory dzieki, i za ortografy sorrka jak sa :P

Opublikowano

Jakieś pojęcie mam bo gram juz w to 3 lata z przerwami,ponad 3 lata z przerwami. A widac ze to ty wlasnie lekko pojecia nie masz o ET bo zmiana profilu nie wystarcza. Ale moze jakies pomysly masz jeszcze? Zmienialem swoje ip, nick, rzienstalowywalem et i nic. A cos takiego jak global BAN istnieje. Dostaje sie go przez PB na guida i nie mozna wejsc na zaden serwer z PB. POZDRO

Opublikowano

Nie istnieje global ban na wolfa ... milcz jak nie wiesz Wolfenstein NIE jest połączony siecią tzn. ID nie hostuje , ani nie prowadzi rankingów nic .... każdy server ma swoje problemy a jeśli masz bana od PB to kurwa OD PB A NIE WOLFA myślimy , ps. pb banuje na server

dodam że serverow fajnych jest masa , pograj na burdlu

Opublikowano

OK spoko, a mozesz mi wytlumaczyc oc o chodzi z tym global banem? Bo juz od wielu osob slyszlame ze go dostala. A spoko serwer juz mam nie bede gral na zadnym jebanym jayu tylko ET pro.

Opublikowano

ale kto ci powiedzial o tym global banie ? lol pierwszy raz o tym slysze a w et gram od jakich 4 albo wiecej lat... tylko 1 dostalem bana bo sie z adminem klucilem ale tylko zrobilem nowy profil i dalej lecisz, jak chcesz to zmien sobie ip, jakims programem typu IP changer, ale niewiem czy ci to pomoze

@btw

xD mam unbana :P

Opublikowano

IP moge sobie zmienic kiedy chce bo razlacze ruter czy jak to sie nazywa i mam owe, to nie pomaga, juz serdecznie sram na ten serw, ale chcialbym zrobic gulczasa adminom. BTW co ty tam masz ? :D

Opublikowano

No właśnie mam ledwie 15 lat i z kompa korzystaja wszyscy w domu i formata od tak soie nie bede sobie robil. A pozatym az tak straszni mi nie zalezy na tym serwie, serdecznie to on mnie jebie. Jak juz wyzej pisalem chce zrobic adminowi gulczasa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

moze sprobujesz zmienic ip i odpalic przez proxe jakas zagrraniczna (global ban wtf?pierwszy raz slysze )

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

IP moge sobie zmienic kiedy chce bo razlacze ruter czy jak to sie nazywa i mam owe, to nie pomaga, juz serdecznie sram na ten serw, ale chcialbym zrobic gulczasa adminom. BTW co ty tam masz ? :D

Zmien MAC adres hehe

Dostales bana na mac nie na ip

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Gobal bana mozna jedynie dostac na guid od pb a nie od et i to dziala tylko na serverach z game volations lub pb bans stereaming a ty dostales zapewne bana na mac-a czyli adres twej karty sieciowej ale ban jest tylko na servie na ktorym byl dany a nie global i tylko geymod po mac-u banuje z tego co mi wiadomo ps. sry za bledy pece

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...