Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Essentials/PermissionsEX (butcher)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam serwer na którym są grupy i wszystko ładnie sobie edytuję, ale pojawił się problem z komendą /butcher. Chciałem ją dodać dla Vipa dodając wiersz w permissions.yml (-essentials.butcher), ale dalej pisze, że nie mam uprawnień. Wiem że komenda na 100% jest, bo gdy mam opa, to wszystko ładnie działa. Próbowałem też w konsoli komendą "pex group Vip add butcher", ale również bez efektów. Myślę że błąd tkwi w tym, że nie jest to butcher, tylko jakoś inaczej. Na HeadAdmin, który ma '*' (wszystkie komendy) też działa prawidłowo. Proszę o szybką odpowiedź bo serwer już miał wczoraj być :/

Opublikowano

Zrobiłem z tą spacją, bo myślałem że pewnie tam też się pomyliłem. Dodałem wiersz, zapisałem plik, zrestartowałem serwer i dalej to samo. Teraz tak sobie pogrzebałem w folderze essentials w pliku config.yml i nigdzie nie znalazłem słowa butcher, a inne komendy są wymieniane od -. Teraz chciałbym zapytać czy ktoś inny kto ma serwer ma coś związane z butcher w tym pliku, bo nie chcę zmieniać, żeby później znowu coś się zwaliło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...