Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

forum nie popiera piractwa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja miałem taki temat POTRZEBNA POMOC ! COLOBOT . czytałem na wielu forach ze colobot ma jakis certyfikat i można go LEGALNIE pobrac i mieć . Kiedys gdy nie mialem tu konta , analizowaliscie tlumaczyliscie . A teraz co ? Potrzebuje pomocy daje szczegóły a wy co .

Opublikowano

Forum nie popiera piractwa ponieważ to jest kradzież, To tak jak byś ty wymyślił pepsi a ja ci ten pomysł zabrał i udostępniał w internecie, też byś się czuł tak głupio.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Pewnie Darkus nawet nie sprawdza i wali od razu ze pirat xD Tak juz jest, przyzwyczaj się ze MPCforumowicze wiedza lepiej bez wzgledu jaka jest prawda, oni wiedza swoje xD

@up

umiesz czytac ?

Opublikowano

Forum nie popiera piractwa ponieważ to jest kradzież, To tak jak byś ty wymyślił pepsi a ja ci ten pomysł zabrał i udostępniał w internecie, też byś się czuł tak głupio.

Nonsens, na mpc obecne są dział serwerów prywatnych world of warcraft, metina i innych serwerów. Jesteśmy w stanie odnaleźć tutaj pliki serwerowe tych gier, które są pirackie i w gruncie rzeczy nielegalne. Prawda jest taka, że mpc sama się gubi i gryzie ze swoim regulaminem nie do końca logicznym bądź też rozumianym przez twórców.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Nonsens, na mpc obecne są dział serwerów prywatnych world of warcraft, metina i innych serwerów. Jesteśmy w stanie odnaleźć tutaj pliki serwerowe tych gier, które są pirackie i w gruncie rzeczy nielegalne. Prawda jest taka, że mpc sama się gubi i gryzie ze swoim regulaminem nie do końca logicznym bądź też rozumianym przez twórców.

Pirackie = Nie

Nielegalne = Tak.

MPC logic.

@up

Wytlumacz to im.. ^^

Opublikowano

Pirackie pliki zawsze były i będą 99% użytkowników posiada nielegalne pliki więc ?

Kokosz i reszta nie popiera piractwa , dlaczego ? Bo nie chcę mieć do czynienia z piractwem bo musi udostępniać IP użytkownika który do wrzucił .

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Ale skoro program jest darmowo udostepniany przez tworców , tak jak juz wiele razy to widziałem ze ludzie pytali o takowe rogramy a ktos to zraportował a przebiegły mod zamiast sprawdzic to to odrazu banuje.

Opublikowano

Pirackie = Nie

Nielegalne = Tak.

MPC logic.

@up

Wytlumacz to im.. ^^

Ja nie ustawiam regulaminu, tak jest zapisane :

1. Zakazuje się rozpowszechniania piractwa w każdej formie. Dotyczy to:

a. wskazywania źródeł w celu pozyskania nielegalnego oprogramowania,
b. przekazywanie nielegalnie pozyskanego oprogramowania,
c. podawania seriali, cracków etc.,
d. udzielania informacji pozwalających korzystać w sposób nielegalny z oprogramowania.
2. Zakazuje się zadawania pytań o sposoby pozyskania rzeczy wskazanych w pkt 1.
3. Zakazuje się przywłaszczania/łamania praw autorskich.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Darkus, wchodzę w temat i akurat ty tutaj jesteś i po raz kolejny twoje posty to zawartość "pirat czy oryginał"? Facet napisał,że pobrał Colobota i zaznaczył,że gra ma jakiś certyfikat więc to nie jest nielegalne i to nie jest piractwo. Skoro chcesz komuś odpisać,że to jest nielegalne to dowiedz się czegoś na temat tego co ktoś napisał. Autor tematu nie złamał regulaminu jeśli napisał prawdę.

Opublikowano

Najwidoczniej prawo się zmieniło. Co do tego czy popiera piractwo czy nie pytajcie się administracji/autora regulaminu.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Generalnie tu chodzi szczególnie o cracki do gier. Jeżeli są nielegalne pliki serwerowe to wiadomo. Ktoś je "ukradł", ale nie były one w sprzedaży. Natomiast np. klucz do crysis 2 jest dostępny w sklepie i można go kupić, a pliki serwerowe nie :)

simply.4557.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...