Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF niechce się zainstalować

RiCo~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to tak jak w temacie , o to chodzi , że instaluje z płytek i np jak jest kolo 70-90 % to jakas dziwnie zaczyna się cofać i potem wyskakuje dziwny bład noi moge niby kontynuować ale tak jest w kółko , powiem że komp jest świeżo po formacie , później umieszcze screen z tym błędem . :> Prosze o pomoc lajkuje każdy post (prócz spamu )

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

tak , wszystko zrobiłem po kolei na moim starym kompie instalował się normalnie a teraz dupa ;/

...Życie jest jak gra...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

ogólnie potrzebuje pomocy , chodzi o to że dopiero się zorientowałem że żadna granie nie działą prócz " tych microshitów" chce pograć w Lola wywala mnie z gry pisze że jakiś bug , chce pograć w coda np w 4 wywala pisze że jest jakiś bug , w unreal tournament dupa jakiś error z c ++ dostałem tego kompa wczoraj po naprawie i po formacie zacząłem z niego korzystać wczoraj kolo 23 i próbowałem przez 1 godz zainstalować bf 3 i wyskakiwał co chwile jakiś błąd z numerkami na koncu cos w tym stylu : 23490:02 , <- to jest przykład , instalowałem net fromework , instalowałem stery do karty graficznej , directx 11 też noi bez żadnego efektu mógł by mi ktoś pomóc z góry dziękuje ! :> +

System operacyjny : Windows 7 Ultimate 64 bit ,

Procesor :Intel® Core2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz, 2660 MHz ,

Karta graficzna : NVIDIA GeForce 9600 GT

Ilość pamięci : 5 gb ram

...Życie jest jak gra...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

1. tak zainstalowałem do karty graficznej 2. directx mnie sie wydaje że jest odrazu z win 7 + dodaje screen np z ut3

^ to jest z ut3 ,+ z cod 4 : nie udało mi się zrobić screena ale spisałem treść : "Fastfile for MPCforum 'localized_common_mp' appears corrupt or unreadable (code 107.)" i zaraz dodam z warz a nakoncu z bf 3

...Życie jest jak gra...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

@ref

...Życie jest jak gra...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

tak i to z 5 razy odinstalowywałem i instalowywałem i ch*j

...Życie jest jak gra...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...