Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2.4.3] Naderion

Lovan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-932038-0-13552000-1368948387.jpeg

Witam. Chciałbym przedstawić nowy projekt na dodatku TBC – Naderion. Będzie to Server PvE/PvP High Rate.

Dzięki pracy developerów usprawniono działanie vmap i mmap. Server oczywiście posiada autorskiego Warden antycheata.

Na serwerze nie będzie żadnych dotacji ani custom itemów. Zaimplementowano ciekawe rozwiązanie zastosowane na serverze Arena Tournament – możliwość oglądania aren grających teamów za pomocą NPCa – Arena Spectator.

Zabawa na realmie ma być urozmaicana częstymi eventami za które odpowiedzialne będzie GM Event Team.

Promo Video realmu zostanie dodane wkrótce.

Póki co Trailer poniżej

Raty Realmu:
Exp – x35
Profesje – x10
Repa – x10
Honor – x10
Gold – x2
AP – x1 dwa podliczenia w tygodniu
Q item drop – x30
Green drop – x30
Blue drop – x10
Epic drop – x5

Na starcie realm będzie miał do zaoferowania :

T4:
-Karazhan - 95% (Oskryptowany Chess Event)
-Gruul's Lair - 100%
-Magtheridion's Lair - 100%

T5:
-Tempest Keep - 100%
-Serpentshrine Caverns - 100%

T5,5:
-Zul'Aman - 100%

T6:
-Hyjal Summit - 100%
-Black Temple - 95% - do fixa Illidian
-Sunwell Plateau - 50%

PvP : Sezon 4

S2 - marki + honor
S3 - Arena pointsy (+ rat w przypadku weaponów i naramów)
S4 - Arena pointsy + Rating

Skille u trainerów do 58 lvla i resety talentów mają być darmowe. Resety talentów mają być free aby można było grać postacią PvP i PvE kiedy tylko mamy na to ochotę.

Website http://wow-tbc.eu/www
Forum - http://wow-tbc.eu/forum2
Link do pobrania clienta 2.4.3 TBC - http://wow-tbc.eu/forum2/viewtopic.php?f=23&t=23

Strona i forum są jeszcze w trakcie modernizacji, trzeba dokonać pewnych kosmetycznych zmian. Można natomiast już do TERAZ zakładać na nim konta i wypowiadać się w tematach.

Start serwera 2 czerwca godz. 17.00

Opublikowano

Na pewno zawitam na realm. Grałem na WoW TBC.eu i bardzo chwale sobie ten realm.

Mam nadzieje, że wcześniejsza reklama servera przed startem przyniesie skutek w postaci większej ilości ludzi na realmie.. bo chyba tylko tego brakowało poprzednikowi! :)

Opublikowano

dodałem dodatkowo trailer realmu jaki znalazłem w sieci. Na forum pisze, że niedługo udostępnią filmik promocyjny realmu. Zapowiada się ciekawie!

Opublikowano

Wstawiam filmik z Chess Eventu nagrany na realmie testowym - niewiele realmów TBC posiada napisany od nowa Chess Event.

Opublikowano

10 min po starcie 350 online tak jak zawsze potem zostanie 30 :D

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Strona nie działa , prawdopodobnie serwer też jest offline . Jeżeli serwer jest online , oraz strona będzie działać - proszę o kontakt do mnie na pw . Tymczasem zamykam .

1377430129-U769346.png
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...