Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cabal wywala

SebeXTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z wejściem do gry na serwerze BeastCabal. Wchodzę normalnie do gry, loguję się wybieram postać, pokazuje się okno ładowania, brak odpowiedzi i wywala do pulpitu. Reinstal robiłem, rejestr też coś tam robiłem RegCleanPro, i czyściłem dysk CCleanerem i niestety dalej to samo, co może być przyczyną? I jeżeli można to prosiłbym o inne rowiązania niż format :>

Specyfikacja kompa, jeżeli potrzebna to:

-Intel i3 350m

-radeon hd6370m

-3GB ramu

-Win 7

-I reszta :P

skrillexh.png
Opublikowano

Wyłącz antywirusa i zaporę. Zainstaluj service packa do Win 7. Zainstaluj Net Framework 4.5

sorry że tak późno ;d

Opublikowano

A jak z innymi privami? Działają? Spróbuj zmienić zgodność pliku cabalmain.exe

Opublikowano

Zgodność mam ustawioną na windows XP (service pack 3), ściągnąłem również aktualizacje DirectX, słyszałem również, że trzeba zainstalować w przypadku systemu 64bit w folderze Program Files a nie Pliki programów(x86). Lecz nic nie pomaga, spróbuję ściągnąć innego priva, jak ściągne to dam edita

skrillexh.png
Opublikowano

Zgodność mam ustawioną na windows XP (service pack 3), ściągnąłem również aktualizacje DirectX, słyszałem również, że trzeba zainstalować w przypadku systemu 64bit w folderze Program Files a nie Pliki programów(x86). Lecz nic nie pomaga, spróbuję ściągnąć innego priva, jak ściągne to dam edita

A czemu nie global? :P

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...