Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Polacy , Polacy wszędzie !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

on chcial adc a ty wziales to chyba oczywiste 9 na 10 ludzi by zrobilo to samo, niedobrze mi sie robi miejac takich polakow jak ty ktorzy instalockuja

Opublikowano

Jebac takich insta lockerów. Az chce sie wyjsc z gry, bo trzeba bedzie kerować nooba... A szkoda tracić lp i miec blokody

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Gorillaz, kolejny raz pokazałeś, że jesteś polaczkiem którym obraża polaczków za polaczkostwo.

Nie instalockuj więcej.

@down. Nie płaczę tylko strasznie mnie wkurzasz :)

@edit. Skończyłeś ze statami 5/8. Gdyby on miał adc to może by wycarrował grę i skończył z lepszymi statami :)

Opublikowano

Wiecie co to kur** instalock ?

Jeżeli 2 osoby w tym samym czasie mają wybrać championa i jeden szybko wybierze i zaakcpetuje go , to jest instalock.

A nie że last pick pisze że chce ad c ja będąc 2 w q pickuje sobie ad c bo nim chce grać i nim mogę grać .

PS: Źle zrobiłem bo nie pokazałem jak ja 1 napisałem ad c.

No ale , mam wyje** na wasze opinie o mnie i to co mówicie o mnie jak w zeszło roczny śnieg .

POZDRO i nara :)

Gorillaz, kolejny raz pokazałeś, że jesteś polaczkiem którym obraża polaczków za polaczkostwo.

Nie instalockuj więcej.

Gdzie ja tutaj kogoś wyzywałem ? widać że napisałem tylko a d c , chyba że to jest obraza PIS YOŁ

Jebac takich insta lockerów. Az chce sie wyjsc z gry, bo trzeba bedzie kerować nooba... A szkoda tracić lp i miec blokody

Jeb** to można wiesz kogo , nie jestem instalockiem bo byłem 2 pickiem a on był 4 idiots everywhere.

on chcial adc a ty wziales to chyba oczywiste 9 na 10 ludzi by zrobilo to samo, niedobrze mi sie robi miejac takich polakow jak ty ktorzy instalockuja

To nie jest instalock tylko normalny pick już któryś raz powtarzam byłem 2 pickiem on 4 to jaki instalock ? LOLZ noobs.

Zapraszam znowu na Priv żebyś mi groził że nazwałem Cię noobem :)

PS: Satysfakcjonują mnie takie płacze jak @UP <3 <3 <3 <3 <3

Pozdro.

43632fe65e5807de7d906483cb12ef36.png

Opublikowano

Nie nabuzowuj się tak chłopie.

Pokazałeś nam screena, na którym ktoś wołał o ADC przed Tobą (nie ma na nim, że Ty wołałeś pierwszy).
Na którym Ty masz zlockowanego ADC.
I teraz tworzysz temat: Wszędzie polaczki, prawdopodobnie mający na celu ublizenie temu "polaczkowi" ponieważ tego rankeda przegrałeś:

http://www.lolking.net/summoner/eune/30453347#history

Dobry początek meczu. W grze w której komunikacja to podstawa.........

Kiedy ktoś wyzywa za to, że ktoś ukradł mi linię o którą wołał to jest to uważane za "poalczkowe". Ale:

Kiedy ktoś woła o linię a inna osoba mu ją ukradnie to zachowanie takie również uważane jest za "polaczkowe". Dlatego nie miej do nas pretensji, tylko jak już to do siebie, że nie możesz dogadać się ze swoją drużyną i jesteś chamski dla innych. Warto przecież napisać - "hej stary, jestem przed Tobą i nie chcę grać supportem, będę grał ADC, bo to moja najlepsza linia".

Dlatego zakładanie takiego tematu było bez sensu - wina leży po każdej ze stron - nie ma co płakać......

Dziwi mnie skąd wziąłeś się na gold V(może kupiłeś konto - nie wiem) ale cóż znam bardziej utalentowane osoby, które są wyżej i są większymi "patafiancami" (chociażby Doniek Tusk).

A jak chcesz próbować nowe buildy to rób to na normalach (mówię tu o tym czymś co przypomina niebieskiego Ezreala).

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ehhh gdybyś pooglądał LCS bądź inne zawody to byś wiedział że mid/adc to są last picki a nie supporty ;). Cóż takim "płaczkom" jak to nazwałeś to sam jesteś, ponieważ użalasz się tutaj na forum, pokazując jak ktoś 1 napisał adc a ty mu zabrałeś tą linie. Niestety chyba pokazałeś siebie jako typowego "polaczka".

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie użalam tylko śmieje się .

Niczego nie testowałem 2x UP to można składać :)

Kupić konto z goldem ? WTF jakbym kupił to z diamentem .

Chyba że dla Ciebie ciężko jest wbić gold .

( Ahh .. zapomniałem większość społeczności MPC to bronze. )

Opublikowano

Tylko, ze śmiejesz się ze zjawiska, którego sam jesteś częścią.
Jakby wrzucać na sąsiada od alkoholików, który nagrzmocił się pod sklepem jabolem, w czasie gdy samemu opróżnia się własnie drugą flaszkę.
Hipokryzja ftw? Chyba, że jest to niepoważny temat i źle go rozumiemy (czyli polaczkujesz siebie i tych dwóch panow - exodus i dravaror byli premade'ami).

Moje stanowisko w tej sprawie jest proste: albo nas trollujesz, albo uważasz, że wina leży wyłącznie po stronie Dravarora.

Pozdrawiam: gracz ze Srebro IV :ninja:

0ab74b514ab513f5020ce13e89f3680c.png

wikmk9.jpg

Opublikowano

Kurwa, często zastanawiałem się, czy tacy debile pokroju autora tematu naprawdę myślą, ze nie robią kompletnie nic złego, i że jak maja first picka to mają mieć wypierdolone na wszystkich innych. I tak, jestes insta lockerem dzieciaku.

"Jeb** to można wiesz kogo , nie jestem instalockiem bo byłem 2 pickiem a on był 4 idiots everywhere."

Usuń LoL'a ziom.

Opublikowano

Nie użalam tylko śmieje się .

Niczego nie testowałem 2x UP to można składać :)

Kupić konto z goldem ? WTF jakbym kupił to z diamentem .

Chyba że dla Ciebie ciężko jest wbić gold .

( Ahh .. zapomniałem większość społeczności MPC to bronze. )

RIOCIE JEBNIJ ULTA W NOOBA - PLEASEE

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Tylko, ze śmiejesz się ze zjawiska, którego sam jesteś częścią.

Jakby wrzucać na sąsiada od alkoholików, który nagrzmocił się pod sklepem jabolem, w czasie gdy samemu opróżnia się własnie drugą flaszkę.

Hipokryzja ftw? Chyba, że jest to niepoważny temat i źle go rozumiemy (czyli polaczkujesz siebie i tych dwóch panow - exodus i dravaror byli premade'ami).

Moje stanowisko w tej sprawie jest proste: albo nas trollujesz, albo uważasz, że wina leży wyłącznie po stronie Dravarora.

Pozdrawiam: gracz ze Srebro IV :ninja:

0ab74b514ab513f5020ce13e89f3680c.png

Ok , ( FTW znaczy FOR THE WIN ) Tak na przyszłośc.

Kurwa, często zastanawiałem się, czy tacy debile pokroju autora tematu naprawdę myślą, ze nie robią kompletnie nic złego, i że jak maja first picka to mają mieć wypierdolone na wszystkich innych. I tak, jestes insta lockerem dzieciaku.

"Jeb** to można wiesz kogo , nie jestem instalockiem bo byłem 2 pickiem a on był 4 idiots everywhere."

Usuń LoL'a ziom.

Już usuwam.

RIOCIE JEBNIJ ULTA W NOOBA - PLEASEE

Idź spać bo w Cb jebni*

Opublikowano

najśmieszniejsze jest to że teraz wszędzie na low dywizjach/normalach jest zasada - kto pierwszy napisze ten myśli, że idzie na tą linię. Ze względu na team często na to ulegam :C

Opublikowano

@up. Tylko, że szanowny Gorillaz PL skończył ze statami 5/8. Kto wie, gdyby uległ to może by wygrał. Nie pisałbym nic, gdybym nie zobaczył jego stat końcowych.

Opublikowano

Po pierwsze ode mnie - według słownika

FTW to:

1. Fuck the world.
2. For the win.
3. Fuck the what

Po drugie ode mnie: http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3449932

Riot uznał kolejność pickowania nad kolejnością zajmowania roli. Nie chcą oni jednak, aby było to główne założenie przy doborze roli. Komunikacja, jest według nich wciąż najważniejsza. Tak więc tak, miałeś prawo picknąć. Ale wrzucanie tego, zeby ponabijać się z reakcji kogoś komu tą linię zabrałeś jest już nie na miejscu - tak uważam ja i zapewne wszyscy, którzy mocno nieprzychylne komentarze napisali.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Gorillaz wyjdź na dwór mały kapciu, a nie od polaczków wyzywasz a sam nim jesteś. Leje ciepłym moczem na takie zera jak Ty. I pocałuj mnie w dupę "juzlez trolu".

p.s; a i nie zakładaj więcej tematów, na tym forum już Cię nikt nie lubi.

Opublikowano

Trochę kultury drodzy komentatorzy. Nikomu nie zaimponujecie laniem wody.
Nikt tu nie jest bez winy polaczkowania - temat z dyskusji zmienia się w bezsensowne wrzucanie na autora, bez udzielania żadnych konstruktywnych uwag. Nie pochwalam moze zachowania autora, ale nie znaczy, że mam chcieć na niego sikać -trochę kultury ludziska bo sami nieraz na pewno trollujecie czy chociażby polaczkujecie, i to jeszcze gorzej.

Jeżeli moderatorzy byliby tak mili......

wikmk9.jpg

Opublikowano

Gorillaz wyjdź na dwór mały kapciu, a nie od polaczków wyzywasz a sam nim jesteś. Leje ciepłym moczem na takie zera jak Ty. I pocałuj mnie w dupę "juzlez trolu".

p.s; a i nie zakładaj więcej tematów, na tym forum już Cię nikt nie lubi.

Mnie lubić nikt nie musi na tym forum bo nie szukam przyjaciół przez internet tak jak ty.

Właśnie pokazałeś jakim dzieckiem jesteś , ty lepiej wyjdź na dwór bo mózg Ci wyparował od tego komputera .

PS: Gdzie ty tu widzisz żebym ja do kogoś pisał " Polaczku " ?

Jeżeli nie zrozumiałeś tematyki tego tematu to wiedz że z twoją głową jest coś nie tak , mogę opłacić lekarza jeżeli będzie to wskazane .

Więcej się nie wypowiem , bo twoja wypowiedź na prawdę mnie nie rusza i nie będę schodził do twojego poziomu ( Czyli żadnego bo go nie posiadasz ).

0 wychowania ze strony rodziców , kultury brak , podziwiam Cię i nie dziwie się że szukasz przyjaciół przez internet bo w realu każdy Cię tępi .

( Sry " Cię " pisze się wtedy kiedy ma się do kogoś Szacunek , a ja takowego do ciebie bambusie nie mam. )

Jeżeli chcesz kogoś powyzywać i nie tylko Ciebie się to tyczy , idź do matki albo ojca lub do swoich kolegów których nie masz .

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...