Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] gra

aliv1822

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Witam mam pytanie czy moje konto moze zostac zablokowane na stale np przez reporty ? czy tylko riot daje bany na stale w extemalnych przyczynach np bug rp itp?

2) ile moge miec ostrzezen zanim dostane taka blokade konta na stale? bo juz dostalem bana na tydzien

3) Dostalem emaila ale tam nie bylo dokladnych informaci za co go dostalem? co zrobic?

Opublikowano

1. Tak może zostać zablokowane - ale reporty to tylko pośrednia przyczyna - musisz być "złym graczem" aby trafić do trybunału, a następnie zostać tam uznany za winnego i dostać bana. Mozna dostać też (ale tylko czasowego) bana za afk i wychodzenie z gry.

2. Zwykle nie dostaje się ostrzeżeń tylko leci ban.

3. Sprawdź jeszcze raz maila lub ewentualnie skrzynkę ze spamem. Napisz do supporta, jeżeli nic tam nie znajdziesz.

wikmk9.jpg

Opublikowano

1. Tak, Riot może.

2. Bodajże ban po 14/21 dniach za to samo to perm. <Nie jestem pewny.

3. Na emailu nad wiadomością masz "view this e-mail online", kliknij w to, a następnie "continue" i tam powinno być.

279981407253602336505.png
Opublikowano

po blokadzie tygodniowej jest chyba na 2 tyg. potem już perm leci. no chyba że na prawdę mocno nawywijałeś, to wtedy bez ostrzeżenia z mijesca blokują ci konto na stałe.

Jeszcze lepszą sprawą na pewniejszego bana jest zrobienie ss'a podczas gry czy w meczu, jak gracz ewidentnie robi coś złego (np. coś pisze na ciebie), i przesłanie tego prosto do supporta. Wtedy jest mniej więcej 85-95% szan na permaban dla tego typa w krótkim terminie. Stosuję taką metodę i wiem, że już kilka głów za to poleciało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...