Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powiązanie konta z facebookiem

ChumChur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie dotyczące powiązanie konta Seafight<->Facebook.

Chciałbym poznać zalety oraz wady (jeśli ten program owe posiada).

Dzięki. ;)

Opublikowano

Jeżeli konto masz zapisane na fb to dla ciebie dobrze tylko jak ktos ci zapisze to lipa bo ciągle będzie miał dostęp do twojego konta nawet jeżeli zmienisz hasło pozdrawiam:)

Opublikowano

po zmianie maila tak ale on się będzie logował przez facebooka na twoje konto czyli jak zmienisz hasło na facebooka to on się wtedy nie zaloguje

334qlo8.jpg
Opublikowano

Czyli jak ja mam powiązane seafight z FB i inna osoba też, to wystarczy zmienić hasło na FB żeby ta druga osoba nie mogła wbić na konto seafight?

Opublikowano

tak jeśli ta osoba loguje się na twoje konto w seafight przez facebooka to jak zmienisz hasło na facebooka to się nie zaloguje bo będzie jej pokazywało że złe hasło

334qlo8.jpg
Opublikowano

Mam problem bo ktoś chyba ma moje konto zapisane na fb albo nk bo ktoś ciągle gra a nikt pasów nie zna nawet nie moge zmienić pasów do konta a na dole pisze mi

Uwaga!
Powinieneś przynajmniej raz zmienić hasło do swojego konta w grze,
zanim wylogujesz się z facebooka. W przeciwnym wypadku nie będziesz mógł
się potem zalogować na Bigpoint! Facebook Disconnect

i nie da sie kliknąć Dalej ;/ co mam zrobić ??

Opublikowano

jeśli coś z "Bigpoint! Facebook Disconnect " to zmień hasło na facebooka chyba że ktoś swoje konto facebooka podłączył do twojego konta na seafight to do bigpointu musisz pisać żeby ci rozłączyli konta a z nk nie da się połączyć znaczy jak z nk to tylko przez nk można się logować a nie normalnie więc nk odpada raczej facebook a więc zrób to co napisałem wcześniej przed chwilą

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...