Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dekaron Auto Login - download

Max00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Chciałbym Wam przedstawić wykonany przeze mnie program służący do automatycznego logowania do Dekarona, jest w 100% bezpieczny (załączam screeny, kod źródłowy oraz plik projektu do "Visual Studio", gdzie można cały kod przejrzeć "na żywo" i wygenerować własny program, w przypadku braku zaufania). Program jest w języku angielskim, gdyż planuję rozpowszechnić go za granicą.

Logowanie do tej pory wymagało otwarcia strony nexoneu.com, zalogowania się, przejścia na główną stronę Dekarona i kliknięcia przycisku "Play".

Teraz wystarczy wpisać login, hasło, nacisnąć przycisk i po chwili cieszyć się uruchomionym Dekaronem.

screen1wp.png

screen2hkh.png

Kod źródłowy:

screen3rm.png

Sam program, program spakowany razem z projektem oraz sam projekt zostały załączone do treści tej wiadomości.

Mam nadzieję, że ktoś jeszcze w tą grę gra i spodoba mu się ten pomysł.

Pozdrawiam!

Dekaron Auto Login.rar

Dekaron Auto Login + projekt VB.rar

Dekaron Auto Login - Project.rar

Opublikowano

Dla minimalnie większej stabilności lekko zmodyfikowałem kod, zapomniałem o zapobiegnięciu zapętlenia drugiego WebBrowsera (zaznaczone na screenshocie). Teraz zostało to poprawione (niemniej jednak poprzedni program także działa bez zarzutu).

screen4kq.png

Dekaron Auto Login + projekt VB.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...