Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FamousRPG[Rekrutacja: za free][1.5.2][Survival + Frakcje][Mcmmo][Eventy][Spolszczenia]

Slupik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5b724ce4000af5554eaebd46.jpgFamousRPG5b724ce4000af5554eaebd46.jpg
Informacje3.png
strzalka.gifIP: famousrpg.maxc.pl:25730
strzalka.gifForum: Posiadamy(niestety jak się dowiedziałem nie można umieszczać linków w prezentacji - poprzednio za to moja prezentacja została zdjęta...)i jest podane na serwerze!
strzalka.gifAdministracja: Slupik, Sodowo, Trees(trwa nabór - podania w tym temacie!)
strzalka.gifSloty: 15(niedługo będzie więcej)
strzalka.gifPotwory: TAK!
strzalka.gifZwierzęta: TAK!
strzalka.gifNether: TAK!
strzalka.gifPremium: NIE!
strzalka.gifBiała lista: NIE!
InformacjeDOT3.png
Serwer jest wciąż rozbudowywany. Aktualnie jest paręnaście zapętlonych, rozbudowanych Questów(wystarczy ich na parę dni, a i tak niedługo ich ilość nawet się potroi!), towarzystwa dotrzymują również NPC z którymi możesz także się pobić.
W późniejszych etapach serwera zamierzamy dodać różne nowe biomy i ruiny w których będą i skrzynie(aktualnie problemem jest obawa przed lagami(oczywiście obecnie ich nie ma - serwer działa czasami tylko na 2%)).
Mamy około 35 pluginów, oto parę z nich:
-anty x-ray
-Citizens
-Sentry
-Build
-Jobs
-Quester
-mcMMO
-Factions
-Inne odkryjesz gdy wejdziesz na serwer :)
PS: Na forum możecie dodać również własne pomysły na rozwój.
Wzór podania:
*Możliwość składek:
*Czy jesteś w stanie zapłacić 30.75 zł za admina?:
IQ:
*Znajomość komend(przepytam was więc piszcie z głową):
Zainteresowania:
Hobby:
Czemu wy:
*Czemu my:
To co chcecie dodać:

*Pola z "*" są wymagane

Najczęściej zadawane pytania...:

1. Gdzie składać podania?
Na forum pod prezentacją.
2. Czy jest jakiś minimalny wiek?
Teoretycznie nie, ale jak zobaczę że jesteś n00bem, lub nie ogarniasz licz się z deopem. Ludzie nieraz kłamią w podaniach więc ostatecznym sprawdzianem jest serwer.
3. W podaniu są pytania co do możliwości składek i jednorazowego zapłacenia, co to znaczy?
Otóż składki to 10 zł na miesiąc przez 3 miesiące, a jednorazowa zapłata to 30.75 SMS-em lub 20 zł przelewem. Te pola pokazują komu zależy na dobru serwera(kto chce by się utrzymał) i pomagają mi wybrać. Oczywiście osoby które nie chcą płacić będą również przyjmowane ale świat pokazuje, że jak nie zapłacisz to nie szanujesz np.
Za szkołę oficjalnie nie płacisz(chyba że chodzisz do prywatnej) i nie wszyscy uczniowie traktują ją tak jak sobie wszyscy zamyślili.... Natomiast np za wodę płacimy i być może nie raz słyszłeś byś już zakręcił ten kran...
Te proste przykłady pokazują mniej więcej o co mi chodzi ;)
4. W PS pisze o proponowaniu zmian, czy to znaczy że serwer jest niedopracowany?
Nie, chodzi bardziej o fakt, że 1 admin może czegoś nie zauważyć, albo może mu się nie udać stworzyć wymarzonego serwa dla was, w takim wypadku pomoc graczy jest bardzo potrzebna. Na szczęście graczom podoba się sewer i nie mają do niego uwag! :D
5. Jakiś admin mnie zabił/napadł/okradł/naruszył moją godność/postąpił wbrew regulaminowi/zgwałcił mnie bez mojej zgody/itp. co mam zrobić?
Przede wszystkim zdobądź dowody przestępstwa i najlepiej zobacz jeszcze kiedy to się działo. Następnie nie hejtuj serwera(np. pisząc 12 letnia administracja jakiś admin zrobił ). Pamiętaj 1 administrator to nie serwer, a takim opem szybko się zajmiemy!
6. Zanim zadasz jakieś naiwne pytanie typu jakie jest GG H@? wpisz komendę /informacje
Tam uzyskasz odpowiedzi na większość pytań dotyczących serwera.
7. Napisane że są spolszczenia i to prawda, jednak wszystkie pluginy nie są po PL, kłamaliście?
Nie, cały czas dodajemy nowe pluginy, a niektórych nie da się spolszczyć(np Factions ma z tym duże kłopoty), a inne po prostu jeszcze nie zdążyliśmy. Jeżeli jednak nie możesz wytrzymać ze świadomością paru zdań po ang. napisz do właściciela i podaj informacje o napisie(kiedy się wyświetla). Ogólnie raczej wszystko jest spolszczone na tyle by każdy gracz bez znajomości angielskiego mógł sobie poradzić.

Opublikowano

Dodano nowe rzeczy na serwer między innymi poradnik do serwera, a informacje dotyczące niego otrzymamy wpisując: /informacje

Teraz gildie robi się za itemki:

5 bloków obsydianu

5 diamentów

5 szmaragdów

5 sztabek żelaza

Zapraszam na serwer! Zobacz również inne ulepszenia(4 większe i kilka pomniejszych)

Opublikowano
2013-05-20 19:55:22 [iNFO] MrNicePig issued an AuthMe command!

2013-05-20 19:55:22 [iNFO] [AuthMe] §e[Gracz]§7MrNicePig§r registered *********** - te gwiazdki to dane których nie można rozpowszechniać

Zanim złożysz podanie i napiszesz że fajny serwer wypada najpierw na niego wbić ;)

Na razie pograj trochę i jak będę widział cb przez najbliższe 3 dni to zdecyduje.

@EDIT:

Po krótkiej rozmowie stwierdzam że jednak nie. Kłamiesz, wymyślasz i jesteś łowcą op-ów, co nie jest dobre. Napisałeś że oszustwo - ciekawe jakie... Minęło 8 min i ty mówisz że lagi miałeś? Nie żartuj sobie 8 minutowe lagi na takim forum? xD

I wątpię że masz 14 lat bo się zachowujesz na 12...

@2 EDIT:

@up

nie oszukuje. To ty bardziej kłamałeś i oszukiwałeś.

Wbiłeś na serwer nim napisałeś podanie. Takiego czegoś nie akceptuje u siebie na serwerze.

Zanim napiszesz podanie pograj na serwerze i masz u mnie bana. Chyba jesteś na tyle inteligenty by się domyślić za co.

Opublikowano

Zapraszam na serwer i przypominam żeby najpierw pograć na serwerze, a potem złożyć podanie, a gdy odłożę w czasie decyzję(np o 3 dni) nie obrażać się...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...