Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Hostu Servera

Host  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który lepszy

2. 2. Posiadasz w?asny server ?

3. 3. Ilu slotowy server na realne ?ycie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Pixelteam.net! :D Tanio i Dobrze! Kupujesz serwer na RAM a nie na sloty ;)

Opublikowano

Hmmm to zależy od konfiguracji ja miałem pakiet za 45zł (Jakoś tak) I utrzymał 40 slotów bez lagów! Ale jeśli będzie to serwer Realne życie to wiadomo dużo pluginów = Mniej slotów Myślę że na tym za 45zł Udzwignie 25-30. Oczywiście jeśli dobrze zoptymalizujesz.

Opublikowano

Ja szczerze polecam mine24.pl Sam mam tam serwer z kolega i jestesmy zadowoleni. Niedlugo wprowadza sklep na hosta, wiec nie bedzie trzeba recznie wpisywac kodow i dawac vipa. Pelen automat bedzie:)

Opublikowano

Craftserve jest tani i dobry :)

craftserve tani ? Stop joking.

Ja ci polecam Disconnect.pl.

Najlepszy hosting na rynku.

Wysokie stawki sms. Darmowy itemshop łatwy panel i wiele, wiele więcej.

Opublikowano

@tka czyli samemu się ustawia ilość slotów ?

@szelkoffy nie powiedział bym że tani

@Fessir a ile slotowy server macie ?

@JodaMinecraft zależy mi na stronach które są przystosowane do ofert mc z łatwym panelem ;)

Opublikowano

Sprawdź naszą ofertę na CraftHost.pl

Oferujemy najwięcej pamięci RAM, aż 125MB pamięci RAM na każdy slot serwera gry, najwięcej przestrzeni dyskowej na dyskach SSD oraz jako nieliczni zadbamy o bezpieczeństwo Twojego serwera wykonując backup danych co 6 godzin. To tylko część zalet naszego hostingu. Zamów darmowy, 24 godzinny serwer testowy i sprawdź nas.

Opublikowano

Szukasz tanio więc musisz sie liczyć z pewnymi ograniczeniami, np brakiem automatycznego instalatora pluginów, jeżeli taka opcja nie jest tobie potrzebna i potrafisz używać FTP to możesz się zainteresować ofertą fpsmax.pl 1.3zł/100MB można za darmo przetestować serwer.

Opublikowano

Polecam mine24. Sam mam tam serwer z kolega i jestesmy zadowoleni. Juz wprowadzli ItemShopa. I spelnia moje wymagania, napewno spelni i twoje :D

Opublikowano

Polecam ci kupic VPS, masz cały dostęp. axfone.pl -- Sam dobierasz sobie parametry mi za 12 zl VPS ciagniął 20 slotow bez lagów.

Opublikowano

Najlepszy twoim zakupem bedzie zakupic serwer dedykowany na ovh.pl poniewaz maja bardzo dobrze i stabilne serwery z dobrym procesorem spiecialnie pod serweyr gier

Opublikowano

Najlepszy CraftServe. ;)

Wprawdzie ceny nie są najniższe, ale super panel, dużo ramu na slot, ItemShop i wiele innych. ;)

Ujdzie też disCONNECT, albo jakiś dedyk.

Opublikowano
Fiberhost.pl

Dlaczego?

Po pierwsze jest to FIRMA! Więc na pewno nie zniknie i twój serwer będzie cały czas dostępny.

Mają dobre maszyny z dyskami SSD które znacznie lepiej niż HDD!

Mają najniższe ceny.

Ich Biuro Obsługi Klienta odpisuje po 5-20 minutach.

Nie ma żadnych lagów.

Mają bardzo dobry Panel.

Na bieżąco robią konkursy

MAJĄ ITEMSHOP! ZA DARMO!

Wysokie stawki SMS

Tutaj ich cały Panel i opis:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...