Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event Mpc!

pilarix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

joł madafakasiakalaka,

Chciałem zorganizować specjalnie dla mpc event w warrocku. Turniej odbędzie sie dzisiaj o 20 na mapie "countras". Wybrałem tą mape gdyż wszyscy będą mieli takie same szanse. Będziemy grali w 20 osób. Do wygrania jest ufundowane specialnie przezemnie "premium bronz 30 dni". Wygra ten który będzie miał najwięcej punktów i kili :) Zapisy podawać tak : niu-i nick. Pozdrawiam i do zobaczenia !

NIU

1.niu-Pl4yspan czyli ja kidy :)

2.niu-goblino126

3.niu-sknerusek1

4.niu-duszek1212

5.niu-weestpl

6.

7.

8.

9.

10.

Derban

1.snip3rini

2.przecipa12

3.uniquue

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

1285279961299.gif
Opublikowano

Nie wiem jaki sens jest w organizowaniu takiego eventu na forum gdzie każdy kto umie czytać znajdzie sobie hacka.

Wiesz, że na roomie bedziesz miał 15/16 hackerów.

Pozdrawiam i gratuluje pomysłu. ;]

bez zadnych stron :)

Opublikowano

joł madafakasiakalaka,

Chciałem zorganizować specjalnie dla mpc event w warrocku. Turniej odbędzie sie dzisiaj o 20 na mapie "countras". Wybrałem tą mape gdyż wszyscy będą mieli takie same szanse. Będziemy grali w 20 osób. Do wygrania jest ufundowane specialnie przezemnie "premium bronz 30 dni". Wygra ten który będzie miał najwięcej punktów i kili :) Zapisy podawać tak : niu-i nick. Pozdrawiam i do zobaczenia !

NIU

2.niu-Goblino126 ja sie wpisuje ale zobacze czy to prawda z ta premką

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Derban

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Niewiem xD

Opublikowano

Radziłbym zmienić mape na montane albo ravello, ponieważ ktoś usadzi się do helikopteru i lata nim całą gre i tyle.

Wydaje mi się, że wiele osób mnie poprze.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Radziłbym zmienić mape na montane albo ravello, ponieważ ktoś usadzi się do helikopteru i lata nim całą gre i tyle.

Wydaje mi się, że wiele osób mnie poprze.

Popieram :)

Opublikowano

joł madafakasiakalaka,

NIU

2.niu-goblino126

3.niu-sknerusek1

4.niu-duszek1212

5.niu-weestpl

6.niu-bobson1111

7.

8.

9.

10.

Derban

1.snip3rini

2.przecipa12

3.uniquue

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

joł madafakasiakalaka,

NIU

2.niu-goblino126

3.niu-sknerusek1

4.niu-duszek1212

5.niu-weestpl

6.

7.

8.

9.

10.

Derban

1.snip3rini

2.przecipa12

3.uniquue

4.98snips89

5.

6.

7.

8.

9.

10.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...