Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania: Tokio Drift v1.0

jutrojembekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś pobrałem haxa TD 1.0, używałem go jeszcze wcześniej ale dopiero teraz zainteresowały mnie dwie rzeczy.

1. W opisie jak i w menu jest opcja "Speedhack", można ustawić między 0 a 5 w menu, jednak sh w ogóle nie działa. Nasuwają się pytania: SH jest? Jeśli tak, to jak go aktywować? Jakim bindem?

2. Spora ilość wirusów również mnie zaintrygowała. Otóż virustotal w pliku .exe wykrył sporo syfu, jednak zarówno ja jak i moi koledzy używaliśmy tego już dłuższy czas i problemów nie było. Pytanie proste; Czy "problematyczny" kod może być postrzegany przez aż taką ilość antywirusów jako trojan?

Tutaj dokładnie macie skan tego pliku exe

https://www.virustotal.com/pl/file/774892cfe4084115cc32102bce5f535093704464bff226fbf8bef4d4cbe071ce/analysis/
Opublikowano

1. SH się chyba włącza mouse3 (kółko od myszki)

2. Co do tych wirusów to one są ale nie są szkodliwe dla komputera te pliki tylko się wkradają do gry.

Regmannn

Opublikowano

Ściągnij osobnego Speedhack'a, bo ten w TD nie działa (Bynajmniej kiedyś nie działał), i zbinduj go tak, aby z ncizym nie kolidował. A wirusy są niegroźne.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ściągnij osobnego Speedhack'a, bo ten w TD nie działa (Bynajmniej kiedyś nie działał), i zbinduj go tak, aby z ncizym nie kolidował. A wirusy są niegroźne.

Znasz jakiegos działającego SH, ktory by nie kolidował z TD? I w jaki sposób to dokleic, jakiegos programu do tego potrzebuję?

btw bump

Opublikowano

Nie wolisz spróbować innego haxa? BadBoy, Fighter FX czy też Project Mayhem są baardzo podobne ;)

Jeżeli nie to sprawdź czy Cheat Engine lub Speed Gear nie będzie kolidował.

Opublikowano

Nie wolisz spróbować innego haxa? BadBoy, Fighter FX czy też Project Mayhem są baardzo podobne ;)

Jeżeli nie to sprawdź czy Cheat Engine lub Speed Gear nie będzie kolidował.

Masz jakies linki DL tych haxow, albo linki ich publikacji na mpc?

btw bump

Opublikowano

Jeszcze ostatnie pytanko. Które z nich w pełni funkcjonują w wersji CS NS v32 bodajże by Lukasz? Wszystkie z nich działają na win XP?

Opublikowano

Jeszcze ostatnie pytanko. Które z nich w pełni funkcjonują w wersji CS NS v32 bodajże by Lukasz? Wszystkie z nich działają na win XP?

Fighter FX napewno działa na tym CSie bo sam go miałem ;)

Na XP działa każdy cheat z tego forum ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...