Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Elares - Alpha jakiś ten no mój wycisk..

Chuck Norris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli serwer to będzie taki totalny old-school?

Tylko wiesz, stare rzeczy tylko dobrze się wspomina. Każdy marudzi, że by zagrał na takim serwerze, a jak przyjdzie co do czego to nikt na takim czymś nie gra...

Było już kilka prób "wytworzenia" pierwotnego metina, lecz każda po pewnym czasie się kończyła.

Radziłbym Ci się zastanowić czy na pewno chcesz zrobić taki serwer...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz stworzyć dobry klasyczny serwer starego metina, to musi mieć nowości ale takie nieprzesadzone i zbyt nie urozmaicające gry lecz po prostu aby się przyjemniej grało i głównie questy muszą być też bardzo wciągające, fabuła gry jak i misje poboczne, a nie takie szmaciane "idź i zabij 10 tygrysów to kowal da ci fajnego itemka".

Serwer musi być bardzo poważny, że tak powiem.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Czyli serwer to będzie taki totalny old-school?

Tylko wiesz, stare rzeczy tylko dobrze się wspomina. Każdy marudzi, że by zagrał na takim serwerze, a jak przyjdzie co do czego to nikt na takim czymś nie gra...

Było już kilka prób "wytworzenia" pierwotnego metina, lecz każda po pewnym czasie się kończyła.

Radziłbym Ci się zastanowić czy na pewno chcesz zrobić taki serwer...

Wiem czego się chwytam. (będzie też kilka innowacyjnych rozwiązań - to też w filmikach)

Jeżeli chcesz stworzyć dobry klasyczny serwer starego metina, to musi mieć nowości ale takie nieprzesadzone i zbyt nie urozmaicające gry lecz po prostu aby się przyjemniej grało i głównie questy muszą być też bardzo wciągające, fabuła gry jak i misje poboczne, a nie takie szmaciane "idź i zabij 10 tygrysów to kowal da ci fajnego itemka".

Serwer musi być bardzo poważny, że tak powiem.

Wiem kotek :* (od dziś jestem gay)

I Ty mi w tym pomożesz ^ ^

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...