Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa problem FUT

paxino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem w fifie 13 przy wczytywaniu ultimate team pisze tak ,,Wystąpił błąd z połączeniem z serwerami FIFA ULTIMATE TEAM'' sezonów też nie mogę grać bo pisze że mam złe składy co mam zrobić proszę o szybką odpowiedź gra orginalna.

Opublikowano

Próbowałeś re-instal gry, sprawdź czy masz dobre połączenie z internetem.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Próbowałeś re-instal gry, sprawdź czy masz dobre połączenie z internetem.

Jesteś głupi czy udajesz? Do cholery jasnej, jak się nie znasz to nie udzielaj, co mu da reinstall gry, gdy on nie może wejść w FUT? Nabijasz sobie posty i tak twoje 80% postów to takie właśnie posty "reinstall próbowałeś?" nie komentuję, taka osoba ma kidmoda, nie znasz się - wypierdalaj od tematu, NIE, WOLE SOBIE POSTA NABIĆ. Co do tematu, wcześniej działały Ci opcje online? Jaki ustawiłeś wiek przy rejestracji?

h4Nom3J.png

Opublikowano

dzieje się to od wczoraj... jeszcze przedwczoraj grałem normalnie wczoraj natomiast wyświetlała się ta informacja gram normalnie w FUT pół roku nie było tego typu sytuacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...