Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Plecaczki!

XKamiloX1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Mam do was pytanie. Gdzie W TEJ CHWILI najszybciej znajdę plecaki large, medium.

Nie odpowiadajcie jak macie napisać; "Ten temat był"- Napisałem nowy bo co patch to zmieniają spawn.

xxx - najlepszy Polski blog o World of Tanks! 

OU53lvf.png

Opublikowano

Sam znalazłem tylko jeden na górze mapy i w camp splinter, ale też widziałem na streamie że gościu znalazł w norad jak dobrze pamiętam

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

W camp splinter znalazłem military i alice koło wierzy obok namiotów, 1 large na shrute farm w stodole, medium i large, medium był w domach nad szpitalem jakbyś szedł do shrute farm, large był też w tych domach ale bardziej jakbyś szedł do safezone-u, 1 medium znalazłem jeszcze w CV całkeim z tyłu koło stacji benzynowej, large znalazłem też w CV na tych domach jakby farmach, i drugi znalazłem w domu obok supermarketu ;) to wszystko od wczoraj ;)

Opublikowano

Polecam całą północ, bo nie raz tam znalazłem large. Military spawnią się dość często na lotnisku ale tam można nie tylko je znaleźć tylko na duże grp zombie uważaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...