Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapy z Counter Strike 1.6

`MoMo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie mam takie pytanie:

• Czy chcielibyście oglądać różne mapy z Counter Strike 1.6 w stylu kwadratowego świata MineCraft?

Jeśli tak, to proszę napisać czy ktoś by był zainteresowany w stylu: "Pomysł super! Chcemy oglądać!"

Jeśli nie, to również podziel się swą opinią i napisz dlaczego jesteś na nie.

Czekam na wasze opinie do godziny 00:00.

Jeśli będzie chociaż kilka osób które będą chciały oglądać to również to zrobię.

Miłego myślenia xD

Opublikowano

Jestem za. Jeśli zrobisz porządnie zrobione, to będzie super ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Chcieli byście zobaczyć moją dotychczasową wykonaną pracę? Czy czekacie na 100%? :-)

Opublikowano

Mapa może nie wykonana najlepiej, te budynki to kwadraty, powinny być trochę bardziej szczegółowe, ale jak na tydzień gry w MC całkiem ładne

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@kotkowski, nie zapominaj że klimat MC tworzą kwadraty a nie koła czy tam figury 3D, bo to psuje harmonię :P

Ale zgadzam się z Tobą w pewnym sensie.

Opublikowano

A jeżeli ja bym również dołączył do tej "zabawy" to chyba się nie obrazisz co nie? :)

Może spróbuj budować z txtpackiem i potem ew. dodasz, że mapa idealnie wygląda przy txtpack Medievall itp.

Opublikowano

Wiedz co, nie obrażę się jak zaczniesz to robić, bo w sumie dużo osób takim czymś się zajmuje ale nie każdy to ujawnia.

Nie nie, nie będę kombinował z txt. :P

Opublikowano

tak super pomysl :D chciałbym zlookac :D map,ki na których sie wychowałem :D pamiętam jak sie wracalo z podwórka a potem do csa :D

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Siema eniu siema eeniu sjkyh Nie lubie wampirów MinecraftBlow Rządi i niw móqiw rurJ TJNOJ mówie juz ci jestem pro i tak ci powiem ze chuj ci w oko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...