Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jaka frakcja na początek ?

tureter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie.

Gram od 2 dni i próbowałem wszystkimi frakcjami i każda mi się podoba.

Pytam kogoś kto gra przynajmniej parę miesięcy jaka frakcja na początek jest najlepsza ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wydaje mi się że najlepszym wyborem będzie Inferno ze względu na mocne obrażenia oraz duży napór. Oczywiście wszystko zależy od tego czym ty lubisz grać, jaką taktykę wykorzystujesz. Dlatego chyba najlepszym rozwiązaniem będzie stworzenie 3 kont i wypróbowanie każdej talii.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja wzialem inferno i dla poczatkujacych jest nawet dobre, ale jak juz troche gram to wolalbym przystan, albo nekropolis. Ale nekropoli jest trudne ze wzgledu na duza ilosc zaklec i lutow szczescia. Polecam przystan bo ma regeneracje oraz mocne karty. Inferno tez nie jest glupim pomyslem bo ma rownie silne karty, oraz szeroki atak. Wybor nalezy do Ciebie

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Ja na początek wziąłem nekropolis i powiem, że da się grać ale nie idzie najlepiej teraz mam 5 talii w których znajduje się również przystań i inferno i powiem Ci, że przystań jest cudowna mogę kontrolować wiekszość potyczek. Przystań trzeba dobrze ogranąć i rozmyśleć każdy ruch, mój deck w przystani opiera się na dużej ilości zaklęć którymi kontorluje to co dzieje się w rozgrywce dodatkowo świetne stworzenia z regeneracją i szarżą mogą naprawdę dużo. Co do inferno to mnie się nawet podoba ale tam gra się na tzw. chama po prostu jedziesz stworzeniami cały czas atak i nic innego gdybyś miał same najlepsze karty to taka gra się opłaca. To chyba tyle ;) Liczę na drobne wynagrodzenie

Opublikowano

Nekropolia albo inferno to najczęsciej grane talie, i zdecydowanie chyba najmocniejsze oraz nie wymagają aż takich umiejętnosci .Generalnie, sam wziąłem Nekropolię, ale chyba gdybym teraz miał wybierać - Poleciałby wybór na Inferno. Ta talia, przynajmniej na niższych lvl niszczy wszystkie inne. :)

2nv8jzq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...