Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Ups...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam pojęcia u mnie wszystko ładnie widać, tak jak w PL,u.

Jeśli chcesz polski język to spolszcz sobie w lang.cfg jakiś język albo dodaj nowy, a po za tym że masz jakąś białą ramkę to nie było większych problemów z ustawieniami?

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Wiem spolszczyłem ;)

Wszystko pięknie, zero błędów.

Tylko szkoda że ta ramka... ;x

@edit

Mam pytanko. Jeżeli będę aktualizował pliki w ftp, patcher to chwyci i też je zamieni ?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Jak go dasz do FTP to nie wychwyci bo nie będzie się zgadzał rozmiar pliku. Więc musisz jeszcze raz wygenerować patcher.set z nowym ETC.

A patcher automatycznie zaktualizuje go u gracza bo będzie miał inny rozmiar niż jest na serwerze, i podany w patcher.set.

Opublikowano

No tak dokładnie ;D Nie umiałem Ci tego napisać.

PS. możesz to łatwo sprawdzić dając do "patchowania" jakiś plik tekstowy z napisem w środku, po zmianie napisu patcher automatycznie pobierze plik taki jaki jest na serwerze ftp. Czynność powtórz ze zmianą pliku nie na komputerze ale na serwerze ftp. Jednym słowem mówiąc jeśli plik będzie inny od tego niż jest na serwerze to nam go zaktualizuje ;D

Opublikowano

Okej, dzięki.

Znasz może jeszcze rozwiązanie na tą 'Ramkę', a może to wina windowsa ? Jakie ty masz ? I jakie posiadasz net frameworki. ?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Okej, jeszcze pytanie, wygenerowany plik ma nazwę patcher.exe, lecz gdy zmienie nazwę na np. Serwer.exe, wywala jakiś błąd.

Jak mogę zmienić nazwę ?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Kurde nie zwróciłem na to nawet uwagi, rzeczywiście wywala błąd ale jak się kliknie continue to wszystko jest OK.

Poszukam jeszcze innego patchera i dam znać jak jakiś znajdę.

Opublikowano

No ale wiesz, błąd to błąd.

Możesz podać mi na PW. Swoje GG ? Jak bym miał jakieś pytania lub cuś, aby mieć z tobą lepszy kontakt.

74f31dbf1675f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...