Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mod

Josumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wpierw pytam, czy jest mod dzięki któremu

ze świń i owiec lecą skóry (Może być tylko ze świń).

Szukam takiego moda lub o podobnych właściwościach.

Jeśli takowy istnieje proszę o podanie linku. :D
Pozdrawiam. ;)

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Nie słyszałem jeszcze o takim modzie i chyba raczej go nie ma

Wiem że mod który ma podobne właściwości istniał w przeszłości, ponieważ grałem na takowym. Niestety nie pamiętam jego nazwy. :)

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

F5

sygnaez.png

Opublikowano

Z tego co pamiętam był taki mod ale na dość starą wersje. Osoba która go tworzyła dalej go nie aktualizuje. Owa modyfikacja nie istnieje bądź jest prywatna.

Opublikowano

Dana modyfikacja istnieje ale to na starą wersję Minecraft, tak jak to napisał kolega u góry...
Można ją zaktualizować jeżeli potrafi się to zrobić.
Autorze zgłoś się do mnie na drodze pw, skype. Postaram się pomóc.

Jak pomogłam daj plus + Odwdzięczę się tym samym ;3

- Tak to Ja na zdjęciu.
74313288103712520133.png

Opublikowano

W modzie Dartcraft są nożyce do golenia krów ze skóry która im następnie odrasta, ale na obecną wersje innej alternatywy nie widzę bo tamta modyfikacja nie jest już wspierana i portowana.

Opublikowano

Jeśli chcesz to zrobić na serwerze to jest alternatywa a mianowicie plugin OtherDrops. Tam możesz ustawić żeby świnie dropiły skórę. Ale jeśli chcesz to mieć na single to nie da rady.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...