Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Swain vs Malzahar

SheverQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze ze ludzie sa za malza ale nie jestem tego taki pewien bo on troche wymieka w late game on zabioja jednego a reszta zabija go swain jest troche bardziej przytankowany i fajny na lini trudno zabic itp trudny wybur ale ja i tak bym wziol tego swain ;)

DAJ LIKE NIE ZALUJ ;)

Opublikowano

Widze ze ludzie sa za malza ale nie jestem tego taki pewien bo on troche wymieka w late game on zabioja jednego a reszta zabija go swain jest troche bardziej przytankowany i fajny na lini trudno zabic itp trudny wybur ale ja i tak bym wziol tego swain ;)

DAJ LIKE NIE ZALUJ ;)

Nie prawda, jeżeli nim wygrasz linie i będziesz gankował inne linie również. Mając 3 fragi w early twój przeciwnik nie ma szans. Wiem co mówię (sygna)

Polecałbym zdecydowanie Malzę jeżeli chcesz grać defensynie.

PS. Niezła ortografia, masz lajka xD

Ale z tej dwójki wybrałbym zdecydowanie Swaina. Jest monotonny, to fakt, ale za to no... silny. Nie mówię, że malz jest słaby. Ale ogarnięty Swain jest o wiele lepszy. Jeżeli lubisz mieć fun, Malza. Obie postacie są naprawdę mocne.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Malza

+ Bardzo dobry w 1v1

+ CC

+ Kombo

+ latwa farma

+ DoT E

- brak escape

- sredni w teamfightach

- brak sustainu

Ma sustain many z e.

Z tych dwóch to chyba jasne że swain.

-B. dobry sustain

-op ulti, wbijamy w tf i jesteśmy nieśmiertelni (ingite to tylko -50% leczenia)

-harras

-snear

-bardzo duże dmg ze skilli

xxx

Opublikowano

Swain.

Mobilny

Wytrzymały

Nie zżera dużo many

Regenerowanie many za zabicie jednostki

Stun

Slow

Dobry burst

Sustain

Nie zabije się go bez ignite

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...