Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Średnie i umiejętności

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie. Mam pytanko co do bonów i czy da sie zmienić max śr. np 100sr. w mieczu. Zrobiłem serwer hamahi i czy można tak jak wyzej ustawić te sr. Bardzo prosze o odpowiedz (używam programu Navicat)

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Tak, możesz zmienić maxymalną wartość w tej samej tabeli, gdzie się zmienia wartości innych bonów.

aha Dzięki ale powiesz dokładna scieszke tego?

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Logujesz się do Navi wchodzisz w player->item_attr, oto Twoja ścieżka. ;) Co do nazwy tabelki, która będzie akurat od Średnich obrażeń, to nie mam pojęcia. Na oko nie widzę by jakaś od tego była, nigdy nie zmieniałem bonusu na śr/um, nie miałem w tym celu.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Logujesz się do Navi wchodzisz w player->item_attr, oto Twoja ścieżka. ;) Co do nazwy tabelki, która będzie akurat od Średnich obrażeń, to nie mam pojęcia. Na oko nie widzę by jakaś od tego była, nigdy nie zmieniałem bonusu na śr/um, nie miałem w tym celu.

Pozdrawiam.

ok Dzięki

Pomogłem daj +++  <3

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...