Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rodzebstw

lolmicb2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czego mlodsze rodzenstwo to idiovi (nie kazdy nie obrazam ale moj to skonczony idiota i moich kolegow) juz wytrzynac nie nozna kiedys mu je*bnr po mordzir az w szpitalu wyląduje wyjasnivie dlaczego bije go i tak niedociera teraz mu wmawiam ze jest tepy glupi i nie dorozwiniiety moze bd mial kompleksy i sie w sobie zamknie super by bylo pozdto

Opublikowano

Za pare lat jebniesz sie w głowe ze tak mówiles.

Zawsze za młodego sa kłutnie ,napierdalanki z rodzenstwem.

Ja np mam dwie starsze siostry i zawsze na mnie kapowały etc tc a teraz jak juz kazdy w swoja strone psozedl to kazzdy otym zpomnial.

Opublikowano

Akurat kilka lat nw czy nie padnie mi psychika. To dziecko idzir jakies glupie miny robi zachowuje sie jak … szlak mnie trafia

Opublikowano

Ja np mam dwie starsze siostry i zawsze na mnie kapowały etc tc a teraz jak juz kazdy w swoja strone psozedl to kazzdy otym zpomnial.

Moderatorze ortografia kuleje.

Akurat kilka lat nw czy nie padnie mi psychika. To dziecko idzir jakies glupie miny robi zachowuje sie jak … szlak mnie trafia

Wybacz, ale po twoim sposobie pisania wygląda na to, że to niestety nie twój brat jest niedorozwinięty. XXI wiek - wiekiem żalenia się o kłótniach z braciszkiem na forum, lekka przesada nie sądzisz? Swoje brudy lepiej prać w swoim domu.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Też nie lubię małych dzieci, po prostu go ingoruj a się odczepi.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Człowieku. Przeczytaj to :

Czego mlodsze rodzenstwo to idiovi (nie kazdy nie obrazam ale moj to skonczony idiota i moich kolegow) juz wytrzynac nie nozna kiedys mu je*bnr po mordzir az w szpitalu wyląduje wyjasnivie dlaczego bije go i tak niedociera teraz mu wmawiam ze jest tepy glupi i nie dorozwiniiety moze bd mial kompleksy i sie w sobie zamknie super by bylo pozdto

Twój Post pokazuję jakie masz IQ.

Kłótnie między rodzeństwem są Zawsze. Przestaniecie jak dorośniecie.

I nie pisz takich tematów tutaj i nie bij brata/siostry tylko porozmawiaj z nim/nią.

Mr.Moderator ~ Kłutnie, piszę się Kłótnie.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Weź słownik , napisz to po Polsku bo nie da się tego przeczytać. Jak to zrobisz to w tym miejscu napisze co zrobić.

1367580920-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...