Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z ziggsem

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj kupiłem tą postać jest fajna zagram 2 gry i obie feedowalem ;/ jest to wina ciężkości w opanowaniu czy ta postać jest trochę słaba?

Macie jakiś poradnik do ziggsa lub porady co do niego? tylko nie piszcie farm i harassuj bo o takich rzeczach wiem.

Opublikowano

"żeczach" powiadasz....

Czytaj poradniki, oglądaj filmy na YT, jak prosy grają to oglądaj ich grę (zigssem oczywiście) . Postać jest dobra na mida, wkurwiająca dość ale nigdy nie widziałem nefeedowanego Ziggsa.

Opublikowano

Na ziggs'a to polecam Ci ustawić smartcasty bedziesz mial lepiej zburstowac wroga.

Oglądaj PhantomL0rd'a bo często nim gra.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Pare porad ode mnie w grze Ziggsem.

• Pozycjonuj tak, żeby móc wrzucić W za przeciwnika, nie przed nim.
  • Bierz tyle blue buffów ile się da
  • Używaj W do lotów przez ścianę
  • Wróg jest mobilny, jeśli chcesz rzucić ult'a - rzuć ulta nieco za przeciwnikiem.
  • Nie musisz zadać obrażeń z Q pierwszym odbiciem, możesz poczekać aż bombka się poodbija dalej
  • Rzucaj miny tak, żeby przeciwnik w miarę możliwości przez nie przeszedł. Najlepiej w środek teamfightu

Ziggs nie jest slaby, musisz tylko potrenowac.

Opublikowano

Ja nim zrobiłem kiedyś pente na rankedzie. Ziggs ma dobry harras oraz ma zabójcze combo tylko trzeba trafić ze wszystkich skilli.

csyt2-signa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...