Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Microvolts MP/RP/Coupon hack

tomek191

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , ostatnio znalazłem takie hack : xxx - prosiłem o skan/ Majkel.

I ni jak mi nie działa . Problem chyba tkwi w netframeworku , lub hack po prostu lipa .

Jak myślicie ?

/Oh nie zauważyłem. Możesz dać jeszcze raz link, ale pamiętaj na przyszłość, że skan daje się w tej samej wiadomości, w której jest link

Opublikowano

Proszę dodać skan pliku.

A do tej pory zastrzegam wszystkich, aby nie ściągali pliku.

Jeżeli nie umieścisz skanu, link zostanie usunięty.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Jest hack na bronie, ale zapewnia cię że go nie znajdziesz. Tylko jeden koleś to potrafi.

@up

Też nie wierzyłem że hack tego typu istnieje, jednak ten koleś mi to udowodnił.

Wszedłem na nowo założone konto gdzie nie było nic za 30sek po ponownym zalogowaniu na konto były tam wszystkie bronie za coupony.

Według mnie koleś przerobił jakoś klienta, lub za pomocą WPE PRO modyfikował pakiet kupowania broni.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

UP@ Też tego doświadczyłem :D koleś poprostu zespawnował mi Hermesa.Ja akurat wiem jak to zrobić magia OllyDBG xD. Poprostu wyszukał dialog który pytał clienta o ilość couponów sfilował go Nopami i wysłał pakiet z id np. Hermesa.I tak właśnie można mieć wszystkie bronie z shopu

nostaleh.png
Opublikowano

UP@ Też tego doświadczyłem :D koleś poprostu zespawnował mi Hermesa.Ja akurat wiem jak to zrobić magia OllyDBG xD. Poprostu wyszukał dialog który pytał clienta o ilość couponów sfilował go Nopami i wysłał pakiet z id np. Hermesa.I tak właśnie można mieć wszystkie bronie z shopu

No właśnie tak myślałem że grzebał w kliencie i wysyłał jakieś pakiety. Najpierw trzeba wypakować Themide z MV a potem można się pobawić OllyDBG.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Teraz jak jest Battle Boss to łatwiej zrobić hacka na copuony bo z skrzynek wypadaja.

Hack na RT Podobno jest bo sam miałem kiedyś lecz nie wiem czy na teraz na tej wersji jakiś się znajdzie.

Działał on tak że kupuje w capsule za wymaganą ilość RT jeden los i losuje ile chce

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@Up Po co* piszemy osobno, i nie pytałem ciebie tylko maryn (literki) więc nie wypowiadaj się jak nie jest do ciebie coś bezpośrednio skierowane :D

Czyli rozumiem ze mu płaciliście za to?

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

@Up Po co* piszemy osobno, i nie pytałem ciebie tylko maryn (literki) więc nie wypowiadaj się jak nie jest do ciebie coś bezpośrednio skierowane :D

Czyli rozumiem ze mu płaciliście za to?

NIe nie płaciliśmy tylko udowadniał nam że to prawda na nowym koncie. Potem sprzedał itemki.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

.... Nie zabronisz mi pisać postów... LOL co się dzieje z tym światem... Normalnie to on dawał jeden item na konto tylko jako dowód a potem wchodził jeszcze raz i usuwał a jeśli chcesz dostać item na stałe to musisz niezłą kase wybulić bo on mi raz pisał że bronie za 40 kuponów to jakieś 40$

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...