Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Origin - Żenada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.. Moja siostra nie dawno kupiła Sobie Sims 3 i też mi się zachciało w to zagrać. Chciałem zainstalować to na swoim pc'cie, ale było napisane, że kod produkty został już wykorzystany.. No bez sensu.. Człowiek płaci za grę, aby mógł z niej korzystać wielokroć razy, a nie raz... Oni są chorzy. Co mogę z tym zrobić, a bym ja mógł grać i siostra?

Opublikowano

Ale czy nie uważasz, że to jest bez sensu? ... Czemu nagle trzeba kupować coś 2x, aby mieć to samo? Bo co, chcą zarobić? Jakoś Sims 2 mogę zainstalować ile chce, kiedy chce i na czym chce.

Opublikowano

Po części tak, ale takie coś może krzywdzić osoby które mają np. jedną grę chcą zainstalować ją na drugim PC, a na następny egzemplarz ich np. nie stać.. Mnie stać, ale zbieram na coś innego. Trudno..

Opublikowano

Kod jest przypisany do KONTA, z kontem możesz sobie robić co chcesz - możesz je sobie wszędzie udostępniać, ale jak ktoś ci je zjebie to nikogo to nie obchodzi. To właśnie nie jest tak jak ze starymi grami, że jeden kod działa na 10000000000000000 komputerów... Po prostu ty nie kupujesz chyba gier, skoro mówisz że to jest chore. Najlepiej będzie, jak po prostu siostra da ci hasło do konta Origin - wtedy będziesz też mógł sobie pograć.

@edit

OK

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dobra.. W sumie to będzie najlepsza opcja..

I nie jestem zacofany, wypraszam to Sobie, bo po prostu nie wiedziałem, a te forum chyba jest po to by pomóc, a nie przygadać..

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...