Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy wóz do 4500 SB

mpcforumer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące kupna samochodu. Poniewaz jestem nowy i moge doladowac sobie 4500SB. Ale nei wiem jaki samochód kupic. :D myślałem nad BMW M3 GTR E46 ale wole poradzic sie was. :D

98536577623773438248.png

Opublikowano

Polecam jeszcze dozbierać ok. 500 SB i kupić Porsche 911 GT2 (997 MK2) lub Porsche 911 GT3 RS za 5100 SB.

Pierwszy to najlepszy wóz w klasie A, drugi to jeden z najlepszych wozów w klasie S i chyba najlepszy w grze na kręte trasy.

Opublikowano

Polecam jeszcze dozbierać ok. 500 SB i kupić Porsche 911 GT2 (997 MK2) lub Porsche 911 GT3 RS za 5100 SB.

Pierwszy to najlepszy wóz w klasie A, drugi to jeden z najlepszych wozów w klasie S i chyba najlepszy w grze na kręte trasy.

Flinn, czyli ten tak?

post-860005-0-57045600-1368879039.png

98536577623773438248.png

Opublikowano

Tak, dokładnie ten.

Jest rpoblem. Nie moge wypelniać aknkiet. Nie wiem z jakiego powodu. :P A mam tylko an wydanie 25zl :D Samochodzik kusi ale... sam rozumiesz. :P Widze ze ogarniasz to moze doradzisz mi jakiś do 4500SB :>

98536577623773438248.png

Opublikowano

Jest rpoblem. Nie moge wypelniać aknkiet. Nie wiem z jakiego powodu. :P A mam tylko an wydanie 25zl :D Samochodzik kusi ale... sam rozumiesz. :P Widze ze ogarniasz to moze doradzisz mi jakiś do 4500SB :>

wyślij smsa za 3 zł na 500 bostów

Opublikowano

wyślij smsa za 3 zł na 500 bostów

Ale on kosztuje 5100 a nie 5000. I ja chce ten porsche gt3 rs. :D

Ok, gdybym jednak m isie udalo miec te 5500SB to jaki kupic? :D To teraz do 5500 :P

98536577623773438248.png

Opublikowano

Ale on kosztuje 5100 a nie 5000. I ja chce ten porsche gt3 rs. :D

Ok, gdybym jednak m isie udalo miec te 5500SB to jaki kupic? :D To teraz do 5500 :P

kup porsche lub czekaj aż auta na wyprzedaży się zmienią

Opublikowano

A jak często sie zmieniaja? :D A właśnie, na jakim servie gra najwiecej polaków? Bo mam mikro, a samemu to grac sie nie chce :D

Wyprzedaże zmieniają się chyba co tydzień w środy, ale nie jestem pewien. Najwięcej polaków gra na Apex-EU.

Opublikowano

Wyprzedaże zmieniają się chyba co tydzień w środy, ale nie jestem pewien. Najwięcej polaków gra na Apex-EU.

Apex to jest ten nowszy serv. :D Pisze czasami czy ktos z pol. I nikt nei odpisuje a jak odpisuje to po chuj wie jakim :D

98536577623773438248.png

Opublikowano

Apex to jest ten nowszy serv. :D Pisze czasami czy ktos z pol. I nikt nei odpisuje a jak odpisuje to po chuj wie jakim :D

Nie, APEX to właśnie ten starszy serwer, który jest od początku gry.

Gra tam najwięcej graczy.

Ten nowy to CHICANE, powstał w tamtym roku.

Co do chatu, to ten ogólny w jeździe dowolnej nie działa już ponad rok, sprawny jest tylko ten w wyścigach, grupie i szept.

Opublikowano

A mam do was jeszcze takie pytanko poza tematem, takei wyjscie na chwilke. :P Czy znalazła by sie osoba lub osoby które chciały by sobie ze mna pograć? Bo jak sami wiecie raźniej jest we dwoje lub wiecej niz samemu. :D Mam mikro... A jesli ktos nie chce gadac na grze to mam ts3 :D Prosze o Priv :> A co do tematu to podawajcie mi dalsze propozycje samochodów do 4500,5500SB :D

98536577623773438248.png

Opublikowano

A mam do was jeszcze takie pytanko poza tematem, takei wyjscie na chwilke. :P Czy znalazła by sie osoba lub osoby które chciały by sobie ze mna pograć? Bo jak sami wiecie raźniej jest we dwoje lub wiecej niz samemu. :D Mam mikro... A jesli ktos nie chce gadac na grze to mam ts3 :D Prosze o Priv :> A co do tematu to podawajcie mi dalsze propozycje samochodów do 4500,5500SB :D

Jak szukasz kogoś do wspólnej gry, to napisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/684054-zapisy-na-wspln-gr/

Co do tematu, to dobre jest też Porsche 911 Carrera S, po ulepszeniu do klasy S jest to całkiem niezły wóz.

Z niższych tak jak ktoś wcześniej powiedział, weź sobie Toyotę MR2, jest tania, a miażdży wszystkie wozy w klasie B.

Opublikowano

Jak szukasz kogoś do wspólnej gry, to napisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/684054-zapisy-na-wspln-gr/

Co do tematu, to dobre jest też Porsche 911 Carrera S, po ulepszeniu do klasy S jest to całkiem niezły wóz.

Z niższych tak jak ktoś wcześniej powiedział, weź sobie Toyotę MR2, jest tania, a miażdży wszystkie wozy w klasie B.

Flinn, a to porsche gt3 rs jest serio bardzo dobre? :D

98536577623773438248.png

Opublikowano

Flinn, a to porsche gt3 rs jest serio bardzo dobre? :D

Tak, zdecydowanie jeden z najlepszych wozów grze i najlepszy w grze na kręte trasy.

W dobrych rękach i po dobrym tuningu można wygrać nim z każdym.

Opublikowano

A na jakim serverze mi polecasz grać? B omam zamiar zacząć gre ale nie wiem na jakim servie :D Prosze o rade patrząc na to ze bede zaczynal i mial porsche gt3 rs :P

98536577623773438248.png

Opublikowano

A na jakim serverze mi polecasz grać? B omam zamiar zacząć gre ale nie wiem na jakim servie :D Prosze o rade patrząc na to ze bede zaczynal i mial porsche gt3 rs :P

APEX EU

Gra tam najwięcej osób i polaków.

Opublikowano

Tylko czy tam nie za duzo ludzi PRO jest? Ja bede zaczynał dopiero. :D Nie wiem! Wy sie znacie lepiej. :P Jesli mozesz napisz mi jaki samochod najlepiej kupic do 5500SB (narazie jestem nastawiony 100% na porsche gt3 rs) i na jakim servie mam grać. Z góry dziekuje! :P

98536577623773438248.png

Opublikowano

Tylko czy tam nie za duzo ludzi PRO jest? Ja bede zaczynał dopiero. :D Nie wiem! Wy sie znacie lepiej. :P Jesli mozesz napisz mi jaki samochod najlepiej kupic do 5500SB (narazie jestem nastawiony 100% na porsche gt3 rs) i na jakim servie mam grać. Z góry dziekuje! :P

najlepiej byś zrobił gdybyś kupił pakiet startowy nfs world 30-40 zł i zacznij grac na apex Eu

Opublikowano

Według mnie najlepszym samochodem w grze NFS World jest "Lamborghini Aventador LP700-4"

+ Piękny oraz agresywny wygląd

+ Bardzo wysokie osiągi

+ Bardzo przyjemna oraz łatwa jazda

+ Łatwo oraz szybko można wyczuć auto

+ CENA !!!

Ja osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń do tego samochodu gdyż ani razu się na nim nie zawiodłem !!! :)

Opublikowano

Według mnie najlepszym samochodem w grze NFS World jest "Lamborghini Aventador LP700-4"

+ Piękny oraz agresywny wygląd

+ Bardzo wysokie osiągi

+ Bardzo przyjemna oraz łatwa jazda

+ Łatwo oraz szybko można wyczuć auto

+ CENA !!!

Ja osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń do tego samochodu gdyż ani razu się na nim nie zawiodłem !!! :)

[Pytanie] Najlepszy wóz do 4500 SB a lambo 10000 sb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...