Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy to jest jakiś wyczyn ?!

___PrO-MaTi-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie..?

6:0 jest 5:1 to po 1.

Lecz po 1 Liga nie jest aż tak dobrym clanem żeby się tym chwalić..

Może kiedyś była dobra teraz randomowe clany ją niszczą..

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Każdy ma chwilę słabości (nie wiem, komuś nie starczyło na rpg albo campić się na chciało lub druga drużyna miała tego więcej i lepiej wykonywała)

Ale domyślam się jak ta gra wyglądała..żaden wyczyn a temat to chyba po to żeby posty nabijać

Opublikowano

Przeciez bylem w clanie ZolnierzeWykleci i jechalismy Ligie jak chcielismy. A ten SS to pewnie z jakas slabsza ekipa Ligi Cienia.

To zaden wyczyn ich pojechac tylko ludzie sobie ubzdurali ich jako najlebszy clan..

creeperwallpaperbyinser.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Nie oszukujmy się. Kiedyś Team Diablo było jednym z lepszych polskich clanów. Potem połowa TD poszła do Ligi Cienia. Teraz rekrutują tam zwykłych noobków bo np kolega. Nie patrzą na skilla tylko znajmość. Na chwilę obecną nie jest to wyczyn.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Tak jak Dektored wyżej. Teraz pokonać Ligę Cienia to nie problem. W klanie mamy z nimi 7 albo 8 winów w tym jeden lose.

Opublikowano

xD liga cienia się już skończyła... Ja z clanem samych kolegów do tego graliśmy we 3 bo jeden nawet killa nie zrobił to teżwygraliśmy 5:1
a wy mieliście hacka w drużynie więc wiesz (:

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Nie oszukujmy się. Kiedyś Team Diablo było jednym z lepszych polskich clanów. Potem połowa TD poszła do Ligi Cienia. Teraz rekrutują tam zwykłych noobków bo np kolega. Nie patrzą na skilla tylko znajmość. Na chwilę obecną nie jest to wyczyn.

Ta jasne.

Tylko że najpierw była liga cienia powstała ona z początków ca (gra miała kilka miesięcy) i wtedy Liga Cienia była dobrą drużyną z którą było ciężko wygrać.

A TD miało robić reaktywację.

Opublikowano

Ta jasne.

Tylko że najpierw była liga cienia powstała ona z początków ca (gra miała kilka miesięcy) i wtedy Liga Cienia była dobrą drużyną z którą było ciężko wygrać.

A TD miało robić reaktywację.

Liga była dobra, ale to około 2k11 może wcześniej o wiele. W 2k12 TD, potem liga zrobiła reaktywacje i połowa TD tam poszła. Teraz Liga się rozpada i TD zrobiło reaktywację.(W skrócie.)

Opublikowano

Wyczyn warty założenia tematu...

3hZ9f4r.jpg

jaki ja dobry i pojechałem haksiorów z snd exe

mITvSc1.jpg

Szukam propozycji do najlepszych klanów w combacie bo jestem najlepszy

Qardius.png
Opublikowano

Wyczyn warty założenia tematu...

3hZ9f4r.jpg

jaki ja dobry i pojechałem haksiorów z snd exe

mITvSc1.jpg

Szukam propozycji do najlepszych klanów w combacie bo jestem najlepszy

Nigdy nie wiadomo kto jest najlepszy albo low ranga na haxach albo high ranga na haxach ( Skiba ) wiec nigdy nie wiadomo, w tych czasach to nawet nie oplaca sie CW grac bo Majorki robia sobie low acc sciagaja haxy i ownia na CW i mixach..Jak ktos ma low range i owni to z zalozenia jest hackerem .A poterm wbija wysoka range i ban " Game Logs" i płacz.

creeperwallpaperbyinser.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

To co widzę na screenach, to nie jest ich najsilniejszy team. Brakuje -Xergiosa- i paru innych panów ze skillem

9368_gold.png

Opublikowano

To co widzę na screenach, to nie jest ich najsilniejszy team. Brakuje -Xergiosa- i paru innych panów ze skillem

Tak patrząc to BeRkLaY(był tam przez krótki czas) bym sam spokojnie dał rade na cw. Na screenie same nN`y + gucio, który płacze przy każdym dedzie. Podsumowując to nie jest ta sama Liga co kiedyś.

Opublikowano

Czy to jest jakiś wyczyn wygrać z Ligą Cienia 6-0 ?

Dowód : 48054552126360512790.jpg

Wielki wyczyn. Widze same wielkie wyczyny robisz , ban na GEN za haki teraz wielki pro jestes xD Oprócz ciebie widze jeszcze jednego hacka w twoim skladzie ;) Po banie na pro_mati zawsze bedziesz dla mnie hackiem. Pozdro zerowcu i naucz sie grac bez hackow. ;)

PS. ciekawe za ile czasu "wlamia" ci sie na te acc i znowu poleci banik za hacki xD

Opublikowano

@up

Huhu <3 Chcesz 1o1 ? Wszystko będzie nagrane :* I Wstawione tu na MPC :***

@edit

Jakiego hacka ? Kto jest w moim składzie hackiem ?

988241673fbe6957641499c5b9a1684779acc50.

Pamiętaj, wróg jest tylko Jeden!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...