Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bany

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riot skończył banować za leave i afki? Wczoraj wyszedłem z 2 gier i bana wciąż nie ma ;/ ( :D ). Zawsze dawali po zakończeniu gry w której afkowałem / wyszedłem.

Pasjonat
Opublikowano

Zawsze banowali i będą banować, może po prostu bardzo długo grałeś bez wychodzenia i teraz możesz wyjść kilka razy bez zdobycia bana. Też tak mam.

.

Opublikowano

Nie przestali, trybunał banuje po jakimś czasie, leavebuster jak wyjdziesz kilka razy w krótkim czasie.

"Jak system okre¶la kiedy zawiesiæ moje konto?"

Leaverbuster ma ukryt± liczbê, która ro¶nie i spada, kiedy Ty opuszczasz gry / jeste¶ nieaktywny/a, lub gdy grasz seriê rozgrywek bez opuszczania ich, b±d¼ bycia "AFK". Liczba ta zmienia siê tym szybciej im mniej meczy zagra³e¶ - tak wiêc, je¿eli zagra³e¶ tylko 10 gier i jedn± opu¶ci³e¶, to system mo¿e daæ Ci pierwszy poziom ucieczki. Je¿eli za¶ zagra³e¶ 100 gier, to jedno opuszczenie gry mo¿e nie spowodowaæ ¿adnej akcji - jednak¿e w tle ta ukryta liczba bêdzie rosn±æ.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...