Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tak czy nie ?

MintoPL32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chcem was zapytać o to czy lepiej poczekać do 21lv mam 87k do 20lv czy teraz kupowac qbb za 40 zl czy poczekac do 21lv i placic 10zl?

Opublikowano

Nie znerfią... już by to zrobili. Jak już to za parę miesięcy, a razem z QBB inne bronie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Też jestem tego zdania,że Qbb raczej nie znerfią chociaż to u nich nic nie wiadomo,ale jak była ankieta w sprawie broni,którą broń trzeba poprawić/znerfić to ludzie głosowali wyłącznie na Mg36 także myśle,że Qbb nie powinno być ruszane.

Opublikowano

Nic nie znerfią -.-

Wszyscy chcą znerfienia mg36, famasa i innych dobrych karabinów.

Jestem ciekaw co zostanie po znerfieniu tych najlepszych broni.

Opublikowano

@Up wypuszczą wtedy nowe bronie,które były w ankiecie dla jakiej klasy mają wpierw wypuścić.

Także,znerfią stare wydając nowe dużo lepsze,bo w końcu kabze trzeba nabić,więc nic wiecznie nie może być dobre w stare miejsce zastąpią nowe :D

Opublikowano

nie znerfią qbb... jak *koxy i prosy* głosowali że mg36 jest OP ... ;x głosy w ankiecie powinny być brane tylko od postaci z 20+ lvl ... bo tak to ludzie którzy na znerfienie mg36 głosowali mają 0 pojęcia o grze ...

jak nie masz nemezis to nie kupuj qbb nawet i na 21 bo się nie opłaca ... jak masz nemezis to tak jak UP wbij 21 i kup

YAY

Opublikowano

Ale na wypuszczenie nowych trzeba czekać kilka lat w tym tempie jakim teraz pracują.

Miały być bronie na 2 lata. Broni nowych nie ma, dalian rush został tylko na pte i to już koniec z supportem dla play4free

Opublikowano

ja gram juz z qbb mam dodatki kolba taktyczna lufa precyzyjna mag viper i reddot teraz proboje szczescia w losowaniu m145 desert temat mozna zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...