Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Plejspan

headkevin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar napisac wam tego tutoriala zeby juz nie było spamu na tym forum. ;D

No To zaczynaamy :D

1. Sciągamy program xxx.hide-my-ip.com/download.html Zamiast xxx =www

2.Uruchamiamy Program Hide My Ip 2009 .

3. Przyciskiem Hide My ip, Szukamy Amerykanskiego ip. najlepiej.

4. Właczamy naszą przeglądarke i wchodzimy na strone www.playspaan.com. Przez jedno A

5. Logujemy się i clickamy w ultimate points.

6. Następnie Earn .

7.Wchodzimy W Super Rewards Lub Offer Pall Offers.

8. Jest Jeszcze Surveys Ale sam tego nie ogarniam.

9. Wybieramy Sobię jakąś oferte najlepiej do 200 pkt bo się łatwo robi.

10. Sprawdzone oferty co dają pkt . : Join The npd panel survey., Have you child diagnosed with ADHD?

11. Wchodzimy np na te co wyżej podałem. I będzie Rejstracja.

Dane Wpisujemy Takie:

First Name: Michael Lub cos innego.

Last Name: No wiadomo byle Co :D

Zip Code : To wazne uzywajcie tego : 90008

Phone Number: 3231525212 .

City: Los Angeles

Street Adres: 3939 Martlon Ave.

Apt/Suite : 408.

12. Jeżeli już skonczymy z rejstracją będa potem oferty cos w stylu Yes No .?

13. Dajemy wszystko Na No I jedną oferte na yes. I tak ciągle.

14. Punkty jeżeli są dobrze zaliczone będa przyznawane niektóre w ciągu 15 min niektóre w ciągu 1 dnia.

I Jezeli ciągle wyskakuje nam jakas oferta do rejstrajci jezeli jest możliwosc nacisnięcia skip to naciskac. ! :D

Poradnik By headkevin

FOR Mpcforum <3 ;D

[/color]

Opublikowano

Zapomniałeś dodać że program jest bezpłatny na 15dni a potem trzeba płacić jak się chce dalej

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Mógłbyś napisać jeszcze kilka ofert, które napewno dają punkty??

Te dwie które napisałeś spisały się świetnie, ale reszta to tani oszuści:D Byłbym wdzięczny...

PS. ŚWIETNY PORDNIK!!

Opublikowano

a ja mam taki problem gdzy wybieram te SuperReward Offers to tu nie ma reklam sa strony ale nie ma wogle reklam czemu tak mam?

Edit:a i jeszcze jedno mam 300 punktow teraz jak mam kupic premke na 3 dni?

Opublikowano

Mam pytanko czy jeżeli już raz użyłem 1 reklamy i przypadkowo dawalem yes,no,yes,no w kolejnych to nie dostane pkt czy dostane ?? Bo wypelnilem 1 reklame i nadal ją mam w OfferPlal

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

A m ito nie działa :(. Zmieniam ip i nie pojawiają mi się take reklamy :(

Cały czas mi się coś takiego pokazuje:

Thank you for participating!

close

Your Reward:

0 Ultimate Points

We appreciate you taking the time to participate in this survey, however you did not qualify to complete the study. To improve your chances of earning a bigger reward, please check for available surveys everyday.

Albo takie coś:

transaction complete

Sorry, this link is invalid :(

Opublikowano

A ja mam taki problem:

Nazbierałem pkt , i dajmy na to że kupiłem War Rock 3-Day Base Pass mam Order ID ( numer zamówienia ) ale nie wiem co z tym dalej począć ? pomoże ktoś ?

DIE MADAFAKA, nexon DIE!!
Opublikowano

@Pawelek.

Wez pozmieniaj pare razy ip jak na tym nie wchodzi to rób inne. i tak na okragło. :D

I nie rób surveyow tylko super rewardy i offerpale :D.

Jezeli ktos jeszcze jakis help dot. playspana . PW.

Opublikowano

A ja chce robic na starym koncie te punkty gdzie juz kupowalem raz premke na 3 dni i teraz wciskam jakas oferte i mi pisze ze ta oferte juz zakonczylem i tak jest z kazda

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Przy koncu np:quizu trzeba dawac yes or no daje jedno yes reeszte no i pokazuje mi sie tam informacje gdzie mieszkasz itp i nadchodzi phone number podaje ten 3231525212 i mi pisze ze invalid number phone.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

ehh wlasnie moze ma ktos juz jakies rozwiazanie na ten problem co napisal kolega UP??

2qtbevp.gif

18590.png

6201.gif

18706.png

18331.png

Pomogłem daj 5*

Opublikowano

Zrobilem ten diagnostic ADHD i nie dostalem pkt weszlem wszystko wypelnilem az do momentujak wyszly offerty facebook itp i odswiezylem stronke z playspanu i nic nie dostalem ;/ powie mi ktos do jakiego momentu mam robic te rzeczy. Niech napisze tutaj albo napisze na gg 11116257

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Mam problem chciałem sobie dziś nabić na premke silvera i coś nie tak zmieniałem kilka razy ip i mam cały czas tylko Surveys i SuperRewards ale w tym nic nie ma o co chodzi jakieś problemy oni mają czy był limit i się skończył??

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Boze ile razy mam mówic ze jezeli np sa surveye a niema offerpalów i rewardów to zmieniamy ip na inne USA.

Ale jak zmieniamy ip to wyłaczamy mozille lub ie i dopiero wtedy zmieniamy i od nowa wchodzimy. !

Co do 1 goscia co pisał ze juz zrobil to i pisze mu ze juz zrobił to chyba logika ze jak zrobiłes jedno robisz następne wyjątki są przy nowych kontach.

Ale i tak nie każde nawet na innym koncie.

Pozdrawiam. ; d

Opublikowano

Mam pytanie zrobilem diagnostick adhd i nie dostalem pktow wszystko co zrobie nie dostaje pktow robie wszystkie dane co pisze robie potem jedno yes reszte no wypelniam i potem oswiezam stronke i nic nie dosteje

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Prosiłbym o link do downloadu wcześniejszych wersji bo tą główną wykorzystałem już

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...