Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pare pytan

destra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaką klasą najlepiej grać w bfh ? bo gram strzelcem i mam 7 lvl
jak moge zdobyc te plastry bo na poczatku mialem ich troche a dobre są
Jak zdobyc jakas lepsza bron i jaka mi polecacie bo patrzylem maszynowe to tylko 2 sa za kase ktora mozna zdobyc w grze ...

zukh.png

Opublikowano

1) Wszystkimi klasami gra się fajnie.
2) Plastry możesz zdobyć w sklepie za Fundsy lub za VP
3) Wyślij SMS'a za 7,37zł będziesz miał 2900F i kup sobie Szwajcara za 579F.

1363807594-U871302.png

Opublikowano

1. Sam musisz znależć klasę, która odpowiada Tobie najbardziej - jednemu dobrze gra się Soldierem, innemu Gunnerem.

2. Plastry (bandaże) możesz zakupić w sklepie za Funds (walutę w grze, za którą płacisz prawdziwą kasą) lub za VP (walutą, którą zdobywasz podczas gry - np. za wykonanie misji)

3. Aby kupić dobry set, możesz kupić zwykłego Szwajcara/Plecodrapa (w zależności, dla jakiej frakcji grasz) oraz Gnatogryza Berniego/Wspaniałość Wolfganga. W celu kupienia innych, droższych broni (co nie oznacza, że lepszych), typu Super/Uber czy reskinów, muisz posiadać więcęj Funds, co oczywiście kosztuje.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

bronie masz wyszystkie odblokowany od 1 lvla , a co pare dni inne bronie ? hhmm raczej nie / w gorących ofertach wypatruj broni , ostatnio duże obniżki były :)

Opublikowano

@2Up

Nie. Wszystkie bronie dostępne są od 1 lvl'a. Co jakiś czas, oczywiście, EA może usunąć/dodać jakąś broń lub przedmiot. W tym pierwszym przypadku, takie elementy mogą być dostępne np. w DotD po obniżkach ;)

BFH Polska ;)

Opublikowano

klucze musisz kupić wchodząc w zakładkę moje rzeczy i skrzynie skarbów (na stronie oczywiście)

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Opublikowano

@2UP

Klucze musisz zakupić sam - jeden klucz do skrzyni kosztuje 499 Funds, w zakładce moje rzeczy/skrzynie skarbów (gdy najedziesz na daną skrzynię, wyświetli się możliwość kupna). Jeśli chcesz zakupić ich więcej, opłaca się kupić pakiet kluczy, który znajdziesz w gorących ofertach ;)

P.S. Takie pakiety często pojawiają się w DotD z obniżką, więc opłaca się czekać.

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...