Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zdobyć kase XenoxMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie serwera XenoxMT2. Chciałbym szybko zarobić kasę na serwerze ale nie wiem jak. Jest może jakiś łatwy sposób na zarabianie lub może jakiś bug??

Opublikowano

To i tak nie wystarcza. Mi chodzi co trochę więcej kasy niż to co dropa przy expie. To co dropa przy expie to starcza na ulepszacze tylko.

Nowicjusz
Opublikowano

Łowienie ryb i otwieranie ich (PPM) może wypaść małż - 200sm, lub kopanie rud za komplecik np. niebiańskich łez (255) dostaniesz 255 sm.

Jest też możliwość dropienia zwoji na dzikiej ziemi, co oczywiście polecam. ;)

Jeśli chcesz koniecznie szybko zarobić to wbijasz 145lv kupujesz 40 broch ulepszasz kd woja, ninjy itd. na +7, idziesz do ducha sury na końcu v6 powiedzmy

i robisz z nich kd luda+ 0 który sprzedasz za około 1k SMów.

Reasumując

*40 broch = 200sm

*Wydropnięcie kd +6 = bezcenne ^^,

Wyprodukowany kd lud +0 = 1000 - SM

Czyli: 1000-200=800

800 SM zysku ;)

Licze na + ^^,

Nowicjusz
Opublikowano

Hemfff..

-Możesz też kupować itemy z IS i sprzedawać graczom za SM (Czego wgl. nie polecam, lecz zysk dobry),

-Bardziej znany sposób: Kupujesz broń u handalry na 75 lv i bonujesz: 50%sr; 20%um+lud. Potem sellasz.Ja zrobiłem sztyle na ninje z 24 um 20 zręka i 15 lud^^

-Jest też cholernie trudna rzecz. Mianowicie naparzasz na innym serwie, np. Ravia (hard) z 2 miechy, robisz pro elo koxowate eq ;P i wymieniasz za SM/eq na Xenoxie, tylko uważaj na oszustów, bądź stanowczy i nie dawaj pierwszy! ;D Bo Cię okradną, to chyba tyle.

Rok temu organizowałem turnieje pvp, czyli za wygraną walkę dostawało się 100-200 sm lub kilka zwoji, teraz za taką walkę możesz dostać nawet 400 sm, bo wiesz jak teraz podrożało.

No, namęczyłem się troszkę, podczas pisania, kilka pomysłów mi wypadło, ale te są przydatne ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...