Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi] NarutoTerraria [1.1.2] [TShock] Shurikeny Na start i Niespodzianka! Zapraszam Gorąco

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1339084770-U85227.png

Nazwa serwera: NarutoTerraria
Adres serwera: 25.100.239.105
Hasło do Hamachi: 123
Sieci: NarutoTerraria1
NarutoTerraria2
NarutoTerraria3
NarutoTerraria4
NarutoTerraria5
NarutoTerraria6
NarutoTerraria7
NarutoTerraria8
NarutoTerraria9
NarutoTerraria10
Będzie Więcej
Administratorzy: Właściciel Naruto
Wersja serwera: 1.1.2
Opis: Serwer Z Myślą O Graczach :) Na Początek Shurikeny oraz Niespodzianka :)
Uwagi: Serwer Na TShock czyli Pluginy itp
Serwer Będzie Codziennie Długo otwarty
Regulamin: 1.Nie Spamuj
2.Nie Proś o itemki
3.Nie Obrażaj
4.Nie Poniżaj
5.Nie niszcz Cudzych Budowli(grozi banem)
6.Nie Kradnij

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Serwer Dopracowany Gra tam mało osób a szkoda :( Atmosfera miła wszyscy sie dogadują oraz mieszkają w 1 dużym domu Jest Super takiego serwera szukałem

Opublikowano

Odradzam serwera dla takich, którzy się chcą dobrze bawić. Wbiłem pograłem chwilkę było ok. Nagle Naruto dostał objawienia i zrobił nową mapę i kazał zrobić nowe postacie, kto nie zrobił nowej, sami się domyślcie. Regulamin: 3. Nie obrażaj 4. Nie poniżaj, tak? Czemu założyciel robi regulamin skoro sam się do niego nie stosuje? Opis nie zgadza się z grą, zmienił ją całkowicie + "po zmianie internetu" wystąpiły ogromne lagi, kilka osób w tym ja się uskarżało ale dla jakże szanownego założyciela miał to w dupie "bo większości" się dobrze grało. Tak więc po tej krótkej i treściwej lekturze radzę się zastanowić czy chcecie zagrać :).
Pozdrawiam, Yez

Opublikowano

Nie polceam ^^ trzeba robić nowe postacie ,,, zamiast grać zrobionymi ... czyli ująć wyrobie se postać jak nie bendzie adminow i kolejna mam robic >.< Bez sensu nie polecam

Odradzam serwera dla takich, którzy się chcą dobrze bawić. Wbiłem pograłem chwilkę było ok. Nagle Naruto dostał objawienia i zrobił nową mapę i kazał zrobić nowe postacie, kto nie zrobił nowej, sami się domyślcie. Regulamin: 3. Nie obrażaj 4. Nie poniżaj, tak? Czemu założyciel robi regulamin skoro sam się do niego nie stosuje? Opis nie zgadza się z grą, zmienił ją całkowicie + "po zmianie internetu" wystąpiły ogromne lagi, kilka osób w tym ja się uskarżało ale dla jakże szanownego założyciela miał to w dupie "bo większości" się dobrze grało. Tak więc po tej krótkej i treściwej lekturze radzę się zastanowić czy chcecie zagrać :).
Pozdrawiam, Yez

Zgodze się -,- odradzam sam próbowałem admin 10-12lat i wyklina do graczy nie polecam!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...