Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przepisywanie Tekstów - Praca

pasikrowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zapytać czy ktoś już próbował zarobić trochę pieniędzy w ten sposób ?

Szukałem w internecie ale były tylko oferty typu "Shókam FraSy".

Nie było ofert "Dam Pracę" ;/

Dlatego nie wiem czy złożyć ofertę czy nie bo nie mam pojęcia czy ktoś w ogóle się zgłosi ;/

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

A może wiecie jak można zarobić pieniądze będąc 15-latkiem ? :P

Wiem że od 16 roku życia mogę już zarabiać pewne kwoty ale co mogę robić będąc 15 latkiem ? :P

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

A może wiecie jak można zarobić pieniądze będąc 15-latkiem ? :P

Wiem że od 16 roku życia mogę już zarabiać pewne kwoty ale co mogę robić będąc 15 latkiem ? :P

O ile mi dobrze wiadomo, to wszystko pod wyjątkiem że nie będzie wymagało wysiłku fizycznego.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

•  
  • praca u sąsiada ^^
  • skręcanie długopisów ^^

15 lat ;/ małe prawdopodobienstwo abyś znalazł cos konkretnego.

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Ja w wieku 14-15 lat sprowadzałem laptopy z niemiec - firmy co jakis czas wymieniaja caly szprzet na ktory sie konczy gwarancja. Sprzedawalem je w Polsce. 1996. Także pomysł należy do Ciebie. Na twoim miejscu nauczyłbym się profesjonalnie twozyć grafikę komputerową... dla łepskiego faceta to 2-3miesiące ciężkiej pracy. Ewentualnie składaniem grafiki na strony ( cięcie +css ) ... później już tylko zlecenia.przez.net i zarabiasz forse jak stary.

Opublikowano

@Up

A co bardziej się opłaca ?

- Tworzenie stron internetowych za kasę;

- Tworzenie programów (C++, Delphi) za kasę;

czy może

- Tworzenie grafiki za kasę

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Opublikowano

Teraz grafików jak psów B)

Co do opłacalności - programy są najlepiej płatne :) Strony już mniej ale możesz utłuc więcej.

Moim zdaniem najlepiej nauczyć się php i zacząć zabawe z tworzeniem stron :)

Kokosz Ci daje pomysł - kup i sprzedaj. Taka najbardziej realna opcja. Pewnie potrzeba Ci kasy "na teraz" co ? :P

f.png

Opublikowano

Teraz grafików jak psów B)

Co do opłacalności - programy są najlepiej płatne :) Strony już mniej ale możesz utłuc więcej.

Moim zdaniem najlepiej nauczyć się php i zacząć zabawe z tworzeniem stron :)

Kokosz Ci daje pomysł - kup i sprzedaj. Taka najbardziej realna opcja. Pewnie potrzeba Ci kasy "na teraz" co ? :P

Na prawde jak stoisz przed problemem stworzenia strony niskim kosztem, to grafika nie znajdziesz. Dużo pajaców, mało rzetelnych ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...