Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Loadout

Kamperus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Gra loadout się bardzo dobrze prezentuje na filmikach na YT, i bardzo bym chiał w nią pograć.

Jednak kiedy ją włączam to zawiesza mi się w głównym menu i nie mogę nic zrobić.

Już pobierałem grę kilka razy.

Mam win XP.

Opublikowano

Wyłącz antywirusa i zaporę oraz wszystkie zbędne procesy.

Może aktualizacja sterowników do karty graficznej też coś da.

Opublikowano

Nic.

Dwóch moich kolegów ma to samo, a ze sprzętem, sterownikami mam wzystko zaktualizowane i OK.

Nikt nie wie dlaczego może się tak ścina.

Wygląda to tak:

Odpalam grę, idzie bez problemu, lecą te reklamy, czy co to tam jest.

Na środku ekranu Logging In... Pokazuje się główne menu, słyszę nutke z gry( przez jakieś 10 sek, lecz nie mogę nic kliknąć) i po chwili muzyki nie słysze i kompletnie nic nie moge zrobić.

Sprzęt mam 2 albo 3 razy lepszy niż zalecane wymagania.

To pewnie to też ważne:

Kiedy sprwadzam spójność plików gry piszę że jeden plik jest uszkodzony i za chwile go pobierze, tyle że jak go pobierze on dalej jest uszkodzony.

Opublikowano

Przeczyść rejestr jakimś programem, np. CCleanerem ze zbędnych wpisów.

Może z kartą dźwiękową jest coś nie tak?

Ściągnij do niej najnowsze sterowniki.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wracam do was z tym problemem, teraz mam Win7, inny sprzęt i dalej to samo, Antywirus wyłączony system przeskanowany. Gra ścina się kiedy na ekranie pokaże się jaka kolwiek broń, np po wyszukaniu meczu kiedy pokazuje mi aktualną bron w eq gra się ścina i tak samo jest w przypadku wejścia w zakładkę Weaponcrafting. To jest dziwne i cholera nic nie daje nawet sprawdzenie spójności plików na Steam. Myśałem że może coś ze sprzętem mimo że mam 2x lepszy to dałem całe ustawienia na Low i dalej to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...