Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gold hack - czy to fake?

Lirnen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Natknąłem się na TY na filmik w którym koleś prezentuje Gold hack do RoM'a i przyznam że był dość wiarygodny, z 2013 r. Czy ten hack to fake? Wpiszcie W Yt: runes of Magic Gold hack (sory za brak linków, pisze z telefonu)

Edit:

http://touch.dailymotion.com/video/xyqr5l_new-runes-of-magic-gold-hack-2013-free-download_videogames

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

To jest fake, jak wszystkie inne tego typu hacki, co wpisujesz passy.

Nie ma takiej możliwości, aby dodało Ci kasę w grze online.

W grach typu SinglePlayer jest to możliwe*, za pomocą CE. (nie we wszystkich*)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

fajnie by było jak by coś takiego działało :P i ja jestem pewien ze coś jest takiego że poprostu można oszukać system ale trzeba miec głowe nie tylko od parady ;p

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nigdzie nie znajdziesz zadnego hack'a na golda do takich gier. Chyba tylko dzeci mysla ze wlacza program klikna 1 guzik i maja kase. Jesli chcialbys dodac sobie kase musialbys zrobic wlam, ale za to pewnie bys mial przeje**ne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...