Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyświetlenia filmów - cały czas 0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema tak jak w temacie, na założonym wczoraj koncie na yt mam chyba z 18 filmów i na każdym mam po ok. 10 wyświetleń (wiem szaleństwo :D)

Ale jak wchodzę na konto to pisze mi że mam cały czas 0 wyświetleń u Was też tak pisze ?

Link do kanału

Opublikowano

Ile czasu tak masz? Bo z tego co wiem to YouTube sprawdza czy wyświetlenia są "wiarygodne" w sensie takim czy sam ich nie nabiłeś :D Po kilku dniach powinny być wyświetlone, a może nawet dziś.

photo261314.png

Opublikowano

A ja mam tak, że gdy wejde na 1 z moich filmów to nabija mi się 1 wyświetlenie xD i tak mogę na 1 film cały czas wbijać i za każdym razem mi się 1 wyświetlenie nabije, nie wiem czemu tak jest... ale moge spobie sporo wyświetleń ponabijać :P

Opublikowano

Mam konto na YT i wyświetliło mi wszystko ładnie po 2 dniach lub wcześniej, nie wiem bo nie sprawdzałem.

Ale na pewno ci napiszę prawidłową ilość.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Odświeżałeś te filmy? Może po prostu wchodziłeś i sprawdzałeś czy są komentarze albo ile os obejrzało i tym sposobem nabiłeś sobie sam..?
Poczekaj jeszcze z pare dni..

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Odświeżałeś te filmy? Może po prostu wchodziłeś i sprawdzałeś czy są komentarze albo ile os obejrzało i tym sposobem nabiłeś sobie sam..?

Poczekaj jeszcze z pare dni..

Sprawdzałem, sprawdzałem ale na 101% nie wbiłem np. 60 wyświetleń w jednym filmie poza tym są też lajki czyli ktoś to oglądał :D

Dobra to czekam jeszcze :P

Opublikowano

Sprawdzałem, sprawdzałem ale na 101% nie wbiłem np. 60 wyświetleń w jednym filmie poza tym są też lajki czyli ktoś to oglądał :D

Dobra to czekam jeszcze :P

Wyświetlenia kanału mogą aktualizować się nawet przez kilka tygodni. Ja najdłużej czekałem z 8-9 dni ;)

To na pewno nie jest błąd, więc nie masz o co się martwić ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...