Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór

Tsakui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

No więc od pewnego czasu zbieram kasę na nowy komputer. Już mam tyle ile chciałem, ale pojawiły się dwie nowe opcje na horyzoncie a konkretnie iPad 3 lub laptop o podobnych do tamtego komputera parametrach. Mam 14 lat więc jako takiej mobilności nie potrzebuję ale byłoby miło wziąć jakiś elektroniczny zabijacz na wycieczke albo posurfować z dala od biurka. Co wy byście wybrali i dlaczego?

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Jak dla mnie lepiej kupić komputer stacjonarny, w końcu nie powinno się wychodzić z domu żeby i tam gnić w internecie albo przed grami :D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja wole laptop, jesli laptop z podobnymi parametrami jak stacjonarny to bierz laptopa. Z laptopem mozesz sie polozyc do lozka, laptopa mozesz wziasc, np do szkoly zrobic prezentacje, laptopa wezmiesz na wycieczke itp itd. Z laptopem mozesz wszystko, a przy stacjonarnym siedziec.

Sam mam stacjonarny i laptop, pomimo tego ze laptop jest slabszy to 80% wiecej czasu siedze na laptopie niz na stacjonarnym

Opublikowano

Ipad byłby dobrym rozwiązaniem do siedzenia na necie, natomiast do gier stacjonarny. A jeśli chcesz trochę gier a troche siedzenia na necie, to zdecydowanie laptop.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Bierz laptopa. Możesz zabrać wszędzie, wygodny i w ogóle git :D

Weźmiesz stacjonarny i co Ci po nim? Będziesz tylko grał? Szczerze to mi żal tych co kupują "komputery z NASA" po to żeby pograć, a po roku są nowe komputery 2x lepsze od tych co mają aktualnie, a przecież całe życie grać nie będą :D Laptop przynajmniej może Ci się przydać w niedalekiej przyszłości :P

photo261314.png

Opublikowano

Podaj link do tego laptopa i komputera.

Możliwe, że masz zamiar po prostu wywalić kasę w błoto, a dokładniej kupić gotowy komputer ze sklepu co jest głupotą, zapraszam do działu Komputery.

Opublikowano

Jak do grania w gry z hard wymogami to bierz stacjonarny, ale jak do surfowania po necie, albo do grania w słabsze gry wystarczająco wystarczy xD laptop. Teraz laptopy są naprawdę dobre tak dobre jak stacjonarne ,(może wiele osób się ze mną nie zgodzi) ale mają słabe chłodzenie i szybko się zużywają. Może na pozór te lapki wszystko mają wykokszone super ram, super procek itd. , ale i tak nie jeden kolega "startował" z dobrym laptopem, a po 3 latach laptop bardziej zamulony od mojego 6 letniego stacjonarnego. Grali w butterfildy, mass effecty i inne gówna, a teraz nawet po formacie dysków, przeczyszczeniu i innych zabiegach dalej lapek zmulony. Nie wiem czy oni to takie nolify i siedzą 24/7 przed kompem i spowlnili działanie swojego laptopa czy tak jest u większości laptopów. Jeśli wymyśliłem jakieś herezje na temat zbyt szybkiemu zużywaniu się laptopów to proszę mnie przeprawić, ale ja tylko opowiadam swoje przeżycia. Jestem zwolennikiem stacjonarnych, więc jak chcesz grać to graj na stacjonarnym, a co do wycieczki to do przegladania neta wystarczy ci smartphone lub tablet, bo myślę, że nie jesteś takim nolifem, że na wycieczce nie wytrzymasz kilku godzin bez minecrafta, albo LoLa.

Opublikowano

Kup lenovo ideapad y580, dobry laptop. Na necie posiedzisz, w bf3 pykniesz na ultra czy coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...